Sider

POENGDELING I JEVN KAMP PÅ HAREID

Skodje kontrollerte og ledet 1-0 til pause, men en sterk Hareid-periode etter hvilen snudde kampen. Skodje hevet seg kraftig mot slutten og fikk med seg et fullt fortjent poeng.

Det var Sondre Beite som utnyttet en tabbe i Hareid-forsvaret og satte inn 2-2 elleve minutter før slutt. Dette så ut til å være en vitamininnsprøytning til Skodje-spillerne, som i løpet av de siste ti minuttene kom til en rekke sjanser. Flere ganger var vi alene med keeper - og tenk for noen jubelscener det hadde blitt om  Bjørnar Aures avslutning fra et par meter på overtid hadde gått i mål langt på overtid.

Ut ifra sjanseløsingen mot slutten var det derfor en skuffet Skodje-gjeng som reiste fra Hareid. Men tross alt - ett poeng på Hareid er sterkt og kampen kunne for all del ha bikket andre vegen også.

I førsteomgang var det imidlertid Skodje som tok kommandoen. Et par gode sjanser ble rullet opp før Bjørnar Aure raget høyest i feltet og stanget inn 1-0 etter 27 minutter. Defensivt hadde Skodje god kontroll i førsteomgang, og vi tør påstå at vi var nærmere 2-0 enn Hareid var redusering før hvilen.

Optimismen var derfor stor før andreomgang. Den begynte jevnspilt, men etter hvert tok Hareid fullstendig over. De styrte det meste av spillet, men vi holdt de unna de aller største sjansene. Men etter hvert begynte Christer Mork og Hareid-spissene å våkne til live. At nevnte Mork styrte inn 1-1 etter 74 minutter var derfor fortjent ut i fra presset. I denne perioden slet Skodje-spillerne, og bare minutter senere gikk Hareid opp til 2-1.

De fleste trodde nok på Hareid-seier da ut ifra kamputviklingen, men på mesterlig vis reiste Skodje seg og tok over fullstendig de siste 12-13 minuttene. Men det er lov å ha en god keeper, og at Vagn Scheide Mork ble kåret til banens beste sier sitt om en del av sjansene vi skapte.

Ellers leverte vi vel ingen veldig stor spillemessig kamp i dag, men innsatsen og viljen var absolutt til stede i dag. Det er bra! For øvrig veldig artig å se at 98-spilleren Håkon Leine gjorde et veldig godt innhopp.

Verre er det at vi roter på oss fire gule kort, av dem tre unødvendige. Dette ble tatt opp i garderoben av spillerne umiddelbart etter kampen, og forhåpentligvis er det slutt på dette tullet nå.

Til slutt takker vi Hareid for hyggelig vertskap, og ønsker laget lykke til videre i årets sesong.

Kampfakta:
Hareid - Skodje 2-2 (0-1)
Mål Hareid: Mork og Indreflø
Mål Skodje: Bjørnar Aure og Sondre Beite
Gule Skodje: Vegard Hjelvik, Vegard Eriksen, Marius Rogne og Lars Even Beite
Skodjes lag: Are Kvalsvik - Vegard Eriksen, Marius Rogne, Bjørnar Aure, Marius Rogne - Sondre Beite, Vegard Hjelvik, Sigmund Mestad, Lars Even Beite - Eirik Hjelvik og Eivind Erstad.
Benytta innbyttere: Petter Leon Valde, Håkon Leine og Espen Skarbø.

1 kommentar:

  1. Litt rotete men artig og underhaldande kamp. Skøye klar nærmast seier, sløsar stort med sjangsane i dag.
    Flott at de tek opp dette problemet med kjeftbruk og protestar. Vi fem Skodjepatriotane rundt bana rødma enkelte gonger i dag over det enkelte Skodjespelarar kan ha utav seg i løpet av kampen.
    Om dette fortset vurderer eg å ta dei resterande kampane på twitter.

    SvarSlett