Sider

JØRGEN JUVE: RUNDENS HOT OG NOT

I denne runden har vi tatt for oss en hjemvendt sønn, en eldre herremanns spesielle utvisning, og hjemmesidenes promotering av sine lag. Se hva Juve har skrevet denne runden, her!
Hot

1. Daniel Gjerde
Fra utskjelt til helt. I vinter blei Daniel Gjerde nærmest kasta ut av Sportsklubben Rollon, men etter en så som så vår i Skarbøvik ble han henta inn igjen i varmen. I Rollon har Gjerde levd opp til sitt navn som "Gud". Åtte mål på tre kamper er intet mindre enn spinnvilt. Kan han nå å bli toppscorer i år?

2. Stordal
Årets skrell i 4.divisjon 2013? Vinner mot topplaget Emblem, og viser virkelig at alle kan slå alle i årets 4.divisjon. Et av lagene som har lekket som en sil bakover, og har tydelig jobbet med 8-1-1 formasjonen i forrige uke. Uansett hva, en stor prestasjon av jumboen, gratulerer.

3. Bjørnar Aure
En spillende legende i Skodjefotballen. Har vært ute i 3 år med skade, og har endelig kjempe seg tilbake. Halter litt, men kjemper som en løve når han er i aksjon. Leverer hver kamp, og er en bauta bak i det unge Skodjeforsvaret. Kudos til stopperkjempen, og den tidligere spissen.

Not
1. Oddvin Kragset
Etter innspill fra twitter, og rykter på bygda, har Kragset kommet på toppen av rundens not. Ryktene sier som følger; Oddvin Kragset ble utvist sist kamp, uten å spille ett eneste sekund! Hvordan han har prestert dette må gudene vite. Om ryktene stemmer, er dette en kandidat til årets not. Kjenner du til mere om dette? Kommenter gjerne i feltet under.

2. Lokale nettsider
Juve skjønner at det ikke er veldig moro å tape, men det heter da vel vitterlig at man skal tape og vinne med samme sinn? Vel... Slik ser det i alle fall ikke ut hos en del av de lokale nettstedene. Tidligere i år droppet ÅVK like godt kampereferater da de tapte. Vanligvis bunnsolide stordal.nu var like ferierende som en del av Stordal-laget en periode, og denne uka tok selv outzide.com og norborg.com seg sørgepauser før de fikk ut sine referater. Juve liker ikke trenden, og vil ha alt - uansett tap eller seier - ut med en gang. Skjerpings!

3. Emblem
Her kunne samtlige Emblempatroiter, både store og små, fått oppfylt drømmen hele klubben har hatt om 3. divisjon. Vi tipper Emblem hadde tatt opprykket mot jumbo Stordal, men når man ifølge egen nettside blir ranet av jumboen, da fortjener man retten og sletten ikke bedre.

Og til sist en ekstra godbit fra Hareid - Skodje. Lars Even Beite hadde blitt byttet ut, og satt på sidelinjen. Da han plutselig slår ut i frustrasjon, og faller på hode og ræva; det så sånn HER ut.

Spaltist,
Jørgen Juve

7 kommentarer:

 1. Emblem blir bare mer og mer usmakelig.

  SvarSlett
 2. Nå må dere slutte med denne hetsinga av Emblem!

  SvarSlett
 3. Mykje bra her, med litt snert i.
  Det kan eg like!
  Oddvin Harry Kragset var registrert som spelar i denne kampen, men er ikkje registrert med utvisning.
  http://www.fotball.no/System-pages/Kampfakta/?matchId=5680292

  SvarSlett
 4. Det grovaste fjernast om det er skrive anonymt. Her er det det ikkje enkeltpersonar som vert tatt så her lar vi det gå for denne gong.

  SvarSlett
  Svar
  1. Nå må dere slutte med denne hetsinga av Emblem og Anonym!

   Slett
 5. hets av emblem? dette var no ingenting??

  SvarSlett
 6. kragset ble vist bort ja, klaget på det meste

  SvarSlett