Sider

INSIDEMAN: FORHÅNDS TIL STORDAL

Så fikk vi også herjet litt!
For selv om Msil er i fritt fall og til og med InsideMan hadde tro på seier var 5-0 langt mer enn forventet. Og når laget, som ifølge tabellen, er svakere enn Msil står på motsatt side av bana torsdag er det lov å forvente nok en seier. Og det er ekstra grunn til å slå Stordal, for de er jo tross alt bidragsytere til en tradisjonsrik naboduell (noe hjemmesidens bilde kanskje er tatt frem i anledningen for) som Skodje hater å tape. Og med tanke på at motsatt kamp i år endte med uavgjort, etter at Skodje maktet kunststykket å diskutere seg vekk fra et allerede gitt straffespark, vil gjerne Skodje vise hvem som er storebror torsdag. Fattige sju poeng har snikkerne fra utkanten tatt i år, fire av disse i løpet av lagets fem første kamper. Etter 1-1 mot Skodje i serieomgang fem har det blitt hele 9 tap og en enslig seier, selvsagt tatt mot Msil hjemme. Det er ett lag blottet for selvtillit som møter opp på sagnomsuste Skodje Stadion torsdag ettermiddag/kveld. Og med tap da kan en mer eller mindre si farvel til 4.div for laget som lot sin suksesstrener Stig Johansen forsvinne tidlig i årets sesong og de nyopprykkede har aldri maktet å ta seg sammen etter dette. Bedre går det med bygdas store stolthet, Løsetstova. Wiki says:
"Løsetstova er en lang tømmerbygning på Stordal bygdetun i Stordal kommune. Like ved ligger Stordal gamle kirke også kalt rosekirken på grunn av den rike rosemalingen i tak og på vegger.
Grunnflaten er 131 m² om en regner med en svalgang på baksiden av bygningen. Huset har en liten kjeller og to loft, ett i hver ende.
Alderen på bygningen er ukjent. Opprinnelig stod huset på gården Løset, hvor det var bolighus for familien Martin Løset helt fram til 1943. Huset ble tatt ned i 1971 og lagret. I 1987 ble det satt opp på Stordal bygdetun hvor det står i dag. Stedet er åpent for omvisning noen måneder hver sommer."
Altså noe å glede seg over innimellom alpinister og idoldeltakere.
Skodje flyter på en bris av selvtillit om dagen etter nedsablingen sist, men la det ikke bli en hvilepute. For laurbærene er sesongbær og ikke behagelige å ligge på akkurat på denne tiden av året. Og troppen er stort sett uforandret siden sist. Dessverre verker det noe i de svært utsatte knærne til Bjørnar Aure, som nå må ta seg et par uker på sidelinjen. Inn i midtforsvaret trår sannsynligvis Ingve Stokkereit. Med sin fart kan han bli viktig i forsøket på å hindre hurtige, tekniske Stordalspillere i å skape en dritt. Ellers er, nærmest selvfølgelig, fortsatt unge Håkon Opdal ute av troppen. Det skal likevel være nok til å ta et endelig farvel med nedrykkskamp!
Møt opp til en skikkelig nabofeide torsdag!
Gråt ikke, elskede, sa sjømannen, jeg har en kjæreste i hver havn.
गुडबाय Stordalselva!
InsideMan
3 kommentarer:

  1. Her er troppen til den som måtte lure: Ole, Are, Ingve, Marius F, Marius R, Sigmund, Petter L, Vegard E, Tobias, Sondre, Eirik NH, Vegard NH, Emil, Alex, Eivind, Høivik og Håkon Leine.

    SvarSlett
  2. Flott med Petter L. tilbake, men saknar Fyllingsbygdas 3. eller var det 4. største son. Er han framleis på bryllupsreise?

    SvarSlett