Sider

TØFF ANDREOMGANG GA TAP MOT ÅVK

Skodje kom tidlig under, men et praktmål sørget for at det ble 1-1 til pause. Dessverre raknet det for det unge Skodje-laget etter hvilen.

Av gjengen som startet i dag var Alexander Berntsson klart eldtstemann med sine 25 år.
Det var derfor ungt pågangsmot som reiste innover i dag, men det spørs nok om gjengen var klar for det hele da det braket løst.
Før minuttet var spilt hadde nemlig ÅVK tatt ledelsen. Heldigvis reiste Skodje-gjengen seg utover i førsteomgang, og før ti minutter var spilt satte Sondre Beite inn 1-1 etter nydelig kombinasjon med Eirik Høivik.
Spillet bølget fram og tilbake etter dette, og spesielt en suser fra Eirik Høivik var nær ved å gå inn.
ÅVK tok riktignok over utover kampen, men det sto seg med 1-1 til pause.
Håpet om tre sterke bortepoeng var derfor absolutt til stede da lagene gikk ut til andreomgang. Dessverre viste det seg å bli med håpet.
Ole Per Kragset sørget for at ÅVK fikk 2-1 etter en liten times spill, og med baklengsmålet datt nok Skodje-gjengen litt sammen. ÅVK økte både til 3-1, 4-1 og 5-1 før dommeren blåste i fløyta.

Alt i alt må vi gi honnør til gjengen som reiste innover og ga ÅVK kamp i en times tid. Det var et purungt lag som reiste innover, og at en holder så bra følge med et svært formsterkt ÅVK-lag er selvsagt positivt. Man lærer også av tap, og det gjør vi nok denne gang også.
Det positive er uansett at vi allerede neste torsdag kan slå tilbake når Godøy gjester Skodje stadion.

Kampfakta:
ÅVK - SKODJE 5-1 (1-1)
MÅL ÅVK: Brobakke, Halsen (2), Kragset og Prozenko
MÅL SKODJE: Sondre Beite
SKODJES LAG: Are Kvalsvik - Lars Beite, Ingve Stokkereit, Marius Fylling, Marius Rogne - Alexander Berntsson, Sigmund Mestad, Tobias Sortehaug, Sondre Beite - Emil Slettedal og Eirik Høivik.
Innbyttere: Ole Willumsen, Vegard Eriksen, Eirik Fylling og Håkon Opsal.

1 kommentar: