Sider

INSIDEMAN: FORHÅNDS TIL HAREID

Vi er klare for 4.div 2014, shalalalala!!
Og det skal vi kanskje være svært glade for siden kampprogrammet framover ikke er av det letteste. Riktignok er det nok av lag vi skal ha mulighet til å slå og ikke i det minste ta poeng mot. Et av disse lagene møter vi lørdag.

Ja, for så kom det til Geir Ringstads store forargelse nok en lørdagskamp. Denne gang skal vi en kort tur over fjorden fra Sulesund for å møte det gamle storlaget og kraftig bidragsyter av spillere til Hødd jr de siste årene, Hareid.

Wiki says (apropos ferge):
"Hareid–Sulesund er et ferjesamband på Fylkesvei 61 som krysser Sulafjorden i Hareid og Sula kommuner på Sunnmøre. Sambandet er siden 2008 drevet av Tide Sjø, og ferjene MF «Tidefjord» og MF «Tidesund» trafikkerer strekningen. Den 7,7 km lange overfarten tar ca. 25 minutter, og det er 31-36 daglige avganger.
Sambandet er blant de ti mest trafikkerte i Norge målt i antall kjøretøy."
Sånn, da bør det ikke være noe problem for gutta å finne veien. 
Hareid skulle kjempet i toppen i år, men laget er for ustabilt og mangler bredde i stallen. På sitt beste kan Hareid gruse alle lag, på sitt verste tape mot Stordal, akkurat som Øst-Europa, unnskyld, Emblem gjorde. Men det er uansett et lag som alltid kjemper hardt og som Skodje ikke skal ta lett på. Og vi vet at dette er en kamp spesielt Einar Orten Trovåg ønsker å se de rød vinne, ellers vanker det tyn det neste halvåret fra Eirik Hjelvik.

Når det gjelder gutta i gult er stemninga naturlig nok stor etter at plassen ble sikret sist (utenom i teorien?) med storseier over Godøy. Dessverre har denne uken gitt en kraftig nedtur. Superkjappe Håkon Opsal har fått påvist kyssesjuken og mister resten av sesongen. Ute er også Skodjes Stig Inge Bjørnebye (skal vi tro Hareid riktig), Eirik Høivik, samt midtbanealternativ Tobias Sortehaug. Men med på laget er vår egen Jostein Flo, Sondre Beite. Rødluggen har i det siste trent med Hareid, siden han går på skole i Ulsteinvik, og skaffet seg ekstra motivasjon for å slå de røde og kose seg på trening også neste uke. Så spørs det om det holder for et Skodje som magisk nok har hatt opp mot 20 spillere på alle treninger denne uka. Det gror godt gitt.
Kjærligheten krever - som dansen - et harmonisk samspill mellom to parter.
 پر کھڑے ہو جاؤ Skodje!
InsideMan
1 kommentar:

  1. Avslutning av fotballskulen på Skøye er utsett til neste laurdag, so eg tek den 7,7 km. lange overfarten på ein av dei 31-36 daglege avgangane.
    Heia Skøye!

    SvarSlett