JØRGEN JUVE: RUNDENS HOT OG NOT

Toppscoreren, en thriller av en kamp, en trener og nåtidens største internettfenomen er med i denne rundens spalte. Finn ut hvem her!

Hot
1. Tom Erik Olsbø
En spiller som knapt har spilt kamper i år, men når han spiller leverer han til de grader. Scoret tre mål nå sist, og er divisjons toppscorer, og kanskje er han divisjonens beste spiller også?

2. Norborg - ÅVK
Stille og fredelige 90 minutter på Uggedal Stadion, der det virket som at Bandits sin Norborghit ikke har blitt spilt over anlegget. Derav var kanskje stemningen lav? Ole Marius Otterlei startet på benken, og var nok ikke spesielt imponert, og ville skyte liv i kampen. Direkte fra corner skur 21-åringen ballen i mål. Kampen eksploderer, Norborg blir for defensiv og slipper Magne Brobakken til, og det står 1-1 etter 94(!) minutter. Dessverre for ÅVK ble det en lang tur lengre, når Kristoffer Søviknes fikk kastet seg foran keeper etter en lang ball inn i feltet, og nikket ballen i mål etter 95 minutter! Det kalles en thrilleravslutning.

3. Oddvin Haukeberg
Alle forbinder Skodje med blodfan Geir Otto Ringstad, men en som er minst like entusiastisk er Haukeberg. I en alder nært 80 år stille han opp i all slags vær og støtter sitt favorittlag. Sprekt av æresmedlemmet. Juve bøyer seg i støvet.

Not
1. Lars Petter Rønnestad
ÅVK sin trener var selvfølgelig skuffet over to tapte poeng på overtid mot Norborg. Så skuffet at han lot det gå utover den klubben dommeren representerte. Han var ikke tilfreds at en dommer fra Godøy var kampleder, når Godøy er ÅVK sin rival i kampen mot nedrykk. Det ga han sterkt uttrykk for i intervjuet med Sunnmørsposten etter kampen. Men ærlig talt? Skal en Godøy-dommer virkelig gå inn og dømme mot ÅVK? Nei, Rønnestad, konsentrer deg om å vinne på normalt vis.

2. Eirik Nakken Høivik
Stortalentet som lekte seg mot Godøy, og virket som han var nærmere toppformen enn på noe annet tidspunkt i sesongen. Dessverre, synd og skam svartnet det for unggutten på stillingen 4-0. Høivik ble holdt igjen og tråkket på av Godøyspilleren, og responderte med å dytte motspilleren over ende og fikk, korrekt, marsjordre. I motsatt oppgjør skubbet han den samme spilleren, men hadde ikke lært av sine feil.