JØRGEN JUVE: RUNDENS HOT OG NOT

En runde hvor det er Eirik på hot og not, der lokaloppgjør blir hyllet, og målstatistikk blir nevnt. Her er rundens hot og not!

Hot
1. Eirik Nakken Høivik

Denne unggutten er i storform. Mot Stordal var han nærmest ett angrep alene. Stordalforsvaret måtte gi tapt tre gangen, og det kunne hurtig blitt flere, men farlige skudd fra 20 meter og inn. Denne gutten kan nå langt.

2. Emblem – Blindheim

En av rundes lokalkamper, og for en kamp det ble! Ryktet sier at det var over 100 tilskuere tilstede, høy temperatur, og resultatet tilsier at det var spenning hele veien. I god rivalkamps ånd hentet Blindheim tomålsledelsen til Emblem. To lag med stor forskjell i spillermateriale, men i lokale oppgjør kan alt skje.

3. Runde 16

En runde hvor publikum fikk valuta for tilstedeværelse. Fordelt på seks kamper, ble det scoret 30 mål, eller fem mål i snitt per kamp. At målsnittet ble så høyt, skyldes målfesten på Skøye i 7-2 kampen mellom Skodje og Stordal. Ingen skal si at det ikke er underholdning i 4.divisjon, og det skal fortsatt spilles til midten av oktober! Gled dere til mere folkens.

Not
1. Eirik Nesset Hjelvik

En av de spillende trenerne på Skodje IL i år. Fokuset fra å forsette det gode spillet fra 1.omgang, ble flytte til å få gult kort i 2.omgang. Ikke ukjent skulle Hjelvik på ferie dagen etter kampen, og ville være utilgjengelig mot ÅVK. Han manglet også ett gult kort for å få karantene. Dessverre var det ikke etter en hard takling han ble belønnet med gult kort, men etter slengbemerkninger over en lengre periode mot dommer Løken. Ikke et eksempel til etterfølgelse for de unge oppmøtte.

2. MSIL

På stillingen 1-0, hvor MSIL skal være laget som presser for utligning, er det Norborg som punkterer kampen. I stedet tillater de at det er Norborg som kommer på en kontring helt på tampen av overtiden, og lager straffespark. Det er ikke hvordan man jakter livsviktige poeng i bunnstriden.

3. Stordal
Faller, faller og faller. Jeg snakker ikke om nedover på tabellen, jeg snakker om å falle lett overende. Det er ikke ulovlig å forsøke å dra nytte av en situasjon, som de gjør første gang med straffesparket. Billig, men kan forsvares. Dog at de forsetter med å falle som fluer ut i 2.omgang, er rett og slett usmakelig.