Sider

JØRGEN JUVE: RUNDENS HOT OG NOT

Etter suspensjon fra Skodjebloggen er Jørgen Juve tilbake etter karantene. I denne rundens spalte dukker gamle kjenninger opp, ett lag som spiller med smågutter og en aktiv tvitrer. Her er rundens hot og not!

Hot
1. Valder
Valder har gjentatte ganger vært med som hot. Selv uten å være laget på topp, viser de seg som formlaget i 4.divisjon. Har fått tilbake alle de mistet i vinter til SIF, som Skodjebloggen spådde tidligere. Som sagt, de er en dark horse bak Emblem og Norborg.

2. @MatchdaySunnmor
Matchday Sunnmøre har vært en sterk bidragsyter til at dekningen og interessen for 4.divisjon har økt i år. Flere lag ønsker å få promotert sitt lag, og oppdaterer sine lag live under kampene. Med hjelp av Matchday Sunnmøre kan de nå ut til de fleste. Godt initiativ på mikrobloggen av @MatchdaySunnmor.

3. Godøy
5-0 tap mot ÅVK er vel ikke akkurat egnet for en hot. Det de har gjort for å snike seg inn i hot-delen er ved å bruke unge og lovende spillere. Sant må sies at de hadde nok problemer med å stille ett lag, men i stedet for å hente tilbake gamle travere, bruker de talentene de har. To fjortenåringer fikk komme inn, og teste seg på nivået. Honør til Godøy!

Not
1. Rollon.info
Ett lag som burde kjempe om opprykk, og kun tenke framoverrettet. Innad kan jeg ikke uttale meg så mye om, men når den "uavhengige" supportersiden skriver referat fra den siste kampen, kan man ikke lese mellom noen av linjene at det finnes ett snev av optimisme. Selv IK Start kan skryte på seg mer positivitet, som de hadde før brakseieren sist.

2. Stian Bellen, ÅVK
Folk vil tro at jeg har drukket to liter vodka og sniffet lim. Godøy på hot, selv med 5-0 tap, og Bellen på not, selv med hattrick? Vel, Stian Bellen hadde visst fått nok av kampen mot Godøy, og ville reise tidligere hjem for å nå en promo av Charterfeber. Han ble direkte utvist, og fikk marsjordre etter drøye timen spilt. Det er uprofesjonelt på stillingen 4-0.

3. Kristoffer Søviknes, Norborg
Ble nevnt i spalten på not da han fikk sitt tredje gule for sesongen. Igjen er det gule kort han blir kritisert for. Kampen er kjørt, og det gjennstår bare minutter igjen av kampen. Lillebror Søviknes blir for het på grøten og fikk sitt femte gule for sesongen. Unødvendig tidspunkt å få tildelt det gule.

Spaltist,
Jørgen Juve

1 kommentar:

  1. Når vår referent/supporter tar bussen heilt fra Ålesund sentrum og inn til Blindheim for å se Rollon rote vekk ledelsen nok en gang er det klart han var skuffa. Veldig skuffa. Derfor ble nok referatet beksvart. Sånn er det å selge sjela si til et fotballag.

    Ellers en ære å bli nevnt i denne spalten! Takk til Jørgen Juve!

    Hilsen Gange Rolv

    SvarSlett