Sider

JØRGEN JUVE: RUNDENS HOT OG NOT

En sindigere Jørgen Juve denne runden. Her har likevel fått plass til litt "slakt" og kritikk, samt ros til lag to lag under øvre halvdel, og en spiller som markerer seg for et lag i bunnen. Finn ut hvem her!


Hot
1. Blindheim
Halasein Blindheim, har dere våknet? Hentet inn 1-3 mot Emblem til 3-3 sist, og slår nå Ørsta i en viktig kamp om plasseringene midt på tabellen. Det ser ut som den islandske viking har våknet opp fra de døde, og er på full fremmarsj denne høsten.

2. Godøy
Lå under 0-2 på hjemmebane mot Hareid, men når vi snakker om å våkne fra de døde, så gjor Godøy det også til de grader! De skrudde på turboen i 2.omgang, og hentet inn Hareids forsprang, og fikk ett velfortjent poeng på hjemmebane.

3. Svein Arve Thalber Alnes
Sett navnet før? Sist han var med i spalten, var han nede på en not-plassering. Alnes var sterk delaktig i Godøy sin snuoperasjon. Med to mål og kun ett gult kort, er han oppe blant de "hotte". Alnes blir nok savnet mot Skodje, sidan han må se kampen fra tribunen etter sitt gule kort. Uten flere suspensjoner resten av sesongen, kan han høste mange poeng for Godøy.

Not
1. Emblem
Vi omtalte dem som det beste laget Skodje hadde møt tidligere i år. Nå ryker de mot 4.divisjons høstlag, Valder. Valder er på vei mot å knuse drømmen om opprykk for Emblem, og styrker sine egne sjanser. Emblem misset to poeng sist mot Blindheim, og nå ryker de på en smell på mot Valder. Emblem ser vi nok neste år også.

2. Skodje
Hva var det som skjedde gutter? Ble dere redde? Skremt? Eller rett og slett feig? Skodje tapte hver eneste duell mot ÅVK, og virket tamme i duellspillet. De gamle var forsatt eldst, og Ole Per Kragset, som nok kunne vært pappa til over halve Skodjelaget, fikk gjøre som han ville. De siste 30 minutten var godt nok, for å komme på rundens not.

3. Forsvaret
Ingen av lagene i denne runden holdt nullen. Man kan si at angrepsfotballen i 4.divisjon er bra, men det er ikke de fulle fakta. At ingen av lagene holder nullen, ikke en gang topplagene, viser svakheter, noe som bør forbedres blant samtlige lag til neste sesong. Spesielt det laget som får spille i 3.divisjon neste år.

Spaltist,
Jørgen Juve


4 kommentarer:

 1. Ville det påvirket Hot-utvelgelsen om det kom for en dag at Herr Alnes kun scorte ett mål mot Hareid? Ett mål og ett gult kort i et uavgjortoppgjør er vel bare sånn passe....

  SvarSlett
 2. straffemål var det vel? (etter feilaktig straffe visst nok)

  SvarSlett
 3. ... og ville det ha påvirka hot-utvelgelsen om Jørgen visste at Alnes pådro seg karantene FØR han faktisk la ut HOT-saken?

  Lukter not neste uke, Jørgen...

  SvarSlett
 4. Jørgen Juve legg seg langflat, svært vanskelig å være på alle kamper til samme tid, og jeg måtte nok ha fått en dråpe for mykje alkohol innenbords. Var dessverre ikke tilstede under Godøy sin kamp, og vil aldri stole på fotball.no igjen. Dårligere enn Wikipedia.
  Takk for din tilbakemelding.

  SvarSlett