Sider

INSIDEMAN: FORHÅNDS TIL GODØY

Så kom smellen som tidenes bongbong!
Etter flere gode resultater i det siste ble det for tungt for unggutta mot oldboyslaget fra Vanylven. Det var tydelig at savnet av brødrene Hjelvik, Bjørnar, Eivind og Lennart, mao det meste av rutine i troppen, ble litt for sårt når kampen blir preget av dueller. Pondusen var langt større hos Åram enn hos de små, tekniske gutta til Skodje.

Men nå står en motstander Skodje har godt tak på klar på motsatt banehalvdel. Godøy står stort sett med tap mot Skodje de siste par år og er nok ikke veldig optimistisk før møtet med Skodje torsdag. Godøy har også mye rutine i laget, men mangler kanskje sin største stjerne Svein Arve Alnes i denne kampen og det vil sikkert merkes. Godøy trenger fortsatt poeng for å unngå den noe utsatte 10.plassen som de i øyeblikket innehar. Men Godøy har da også vist før at de kan være et sterkt høstlag. Wiki (som har mottatt ufortjent mistillit fra Jørgen Juve i det siste, fy skamme seg!) hjelper oss med viten om Godøy.

"Godøytunnelen er en undersjøisk veitunnel på fylkesvei 658 i Giske kommune i Møre og Romsdal. Tunnelen går under Giskesundet mellom øya Giske og Valkveet på Godøya. Tunnelen er 3 844 meter lang, den når 153 meter under havet, og største stigning er 10 %. Godøytunnelen ble åpnet i 1989.
Det er ikke tillatt for fotgjengere og syklister å ferdes i Godøytunnelen."
Dårlige forhold for syklister og fotgjengere på vei mot Godøy med andre ord, isje bra. De røde bør nok uansett oppføre seg mer som sprintere enn fotgjengere skal de reise tilbake gjennom tunnelen med et godt resultat i bagen.

For Skodje er de to solkysterobrerne Erstad og E.Hjelvik endelig ferdig med sin litt overraskende lange ferien sin og melder at de har drevet god trening for både pust og hofteparti. De går sannsynligvis rett inn i laget igjen. Det samme gjør kanskje også Lennart Tetlie. Verre ser det ut for kaptein V.Hjelvik og forsvarskjempen Bjørnar Aure. Begge er nok i troppen, men sliter fortsatt såpass at benken sannsynligvis venter fra start. Men en sterkere tropp en sist her det og med gode minner mot Godøy fra før er det mye som tyder på gode øyeblikk for Geir Ringstad og det stadig økende tilskuerantallet. Og husk gutta, en seier til trenge vi for å være heilt sikker!

Få mennesker har styrke nok til å kunne prise en venns fremgang - uten misunnelse.
Stå på nu Skodje!
InsideManIngen kommentarer:

Legg inn en kommentar