Sider

TAR MED SEG KORTENE FRA INNLEDENDE

De gule og røde kortene man har pådratt seg i de innledende kampene tas med videre til KM-sluttspillet i Gomerhuset.

Det opplyser fotballkretsen overfor Skodje IL i dag.

Det betyr blant annet at Skarbøviks Svein-Arve Alnes og Alexander Aure automatisk må stå over minst den innledende kampen i Gomerhuset neste lørdag.

Men også gule kort tas med videre - uansett om man har fått ett eller tre. Det er det imidlertid ingen som har fått foreløpig. Uansett sier altså reglene at man må stå over ved tre, fem og sju gule.

For Skodjes del var det bare Eirik Hjelvik som fikk ett gult kort i de innledende kampene.

PS: I kommentarfeltet under skrives det at man må stå over ved to gule kort i KM. Vi er usikre på om dette gjelder når man viderefører kortene, men satser på å sjekke opp det snarest.

3 kommentarer:

  1. Hei
    Det er ikke riktig at du må stå over ved 3 gule kort. I Futsal-KM må en stå over etter 2 gule. Se her: http://www.fotballaget.net/ok/index.php?option=com_content&view=article&id=557&Itemid=113

    SvarSlett
  2. Det kan da ikke stemme om man tar med seg kortene videre?? Et lag som går til finalen må no spille opp mot ti kamper totalt og da blir det feil om man må stå over for sitt andre kort.

    SvarSlett
  3. Heilt rart at det skal bli spelt på søndag.. Hvorfor ikke Fredag og Lørdag? Sluttspillet søndag? gruppen med 5 som har hele 4 kamper på søndag skal også spille sluttspillet på søndag? dårlig planlegging..

    SvarSlett