Sider

LOKALE EKSPERTER TROR PÅ SKODJE

Bare to dager gjenstår før den store kampen på Skodje stadion. I den forbindelse har Skodjebloggen bedt lokale fotballhelter vurdere kampen.

Om det er fordi det er Skodje-representanter som har luftet interessen, vites ikke. Men det er i alle fall mange som har troen på Skodje-seier. Det får vi da i alle fall ta som et godt tegn og som en motivasjon foran kampen.

Her er hva de har svart på spørsmål om hvem som vinner og hvorfor.

Ole-Christian Rørvik (AaFK-keeper)
Det er Skodje som spiller hjemme, ja? Isåfall lukter det Skodje-seier.

Kenneth Kjevik (Skarbøvik-spiller)
Tippa det blir en jevn og tett kamp, melllom to jevngode lag. Men tror Skodje drar fordel av at de er på heimebane og tar tre poeng;)

Rolf Hansen (Ellingsøy-trener)
Alltid mye prestisje i slike oppgjør, så det blir neppe noe for sarte sjeler denne gangen heller. Om Skodje stiller sine beste menn, så tror jeg det rekker til en knepen seier. Høyere maksnivå på flere spillere enn hos Ørskog.

Stian Paradise Hellevik (MSIL-spiller)
Lokalderby med stor L dinne uken! Skodje-Ørskog tror jeg blir en grei hjemmeseier.. Rett å slett for Skodje har en meget god sentrallinje med Jokke, Trond, Hjelvikbrødrene og 5 divs beste spiss på topp! Så det lukter H selv om Ørskog har noen meget gode spillere. Blir en jevn kamp der Skøye sin dødballstyrke blir avgjørende! Blir minst 4 dødballmål i kampen! Lykke til begge lag!!

Einar Orten Trovåg (ekspert på lokalfotball)
Definitivt Skodje. Dette fordi spørsmålet kjem frå Skodje, og eg ikkje vil gjere meg upopulær på Skodjebloggen.

Vi retter en stor takk til de som tok seg tid til å svare på våre spørsmål!

1 kommentar:

  1. Med "fullt mannskap" var Ørskog, etter mine auge, det mest robuste laget i 5. div. i vårsesongen. Men mykje kan ha endra seg i løpet av ein laaaang sommarferie.
    Spelarar har gått, spelarar har komt, nokre har øvd mens andre har gløymt å øve.
    Spennande blir det i alle fall!
    Gler meg!!

    SvarSlett