Sider

FLERE UTFORDRINGER, MEN KLAR TIL KAMP

På grunn av en del uforutsette utfordringer, ble det ingenting av den planlagte dugnaden på Skodje stadion i påsken. Likevel skal det bli gjennomført kamp i morgen.

Det voldsomme snøfallet før påske gjorde det umulig å rydde området rundt selve spillematta. Fortsatt ligger det en del snø rundt banen, så vi oppmoder publikum på det sterkeste til å ha på seg godt skotøy og ei god bukse.

Vi rundt A-laget har ivret etter å ha fått satt opp en benk med muligheter for sitteplasser i skråninga, men foreløpig har vi måttet satt både det og ei litt mer skikkelig tribune på vent. Målet vårt er i alle fall å jobbe på videre slik at det kan bli tatt på en annen dugnad.

Som sagt skapte snøen en del problemer - og det gjelder også på spillematta. En del på snøtraktoren ble ødelagt for noen dager siden, og fortsatt mangler to-tre meter på banen. Heller ikke rundt innbytterskurene har det vært mulig å rydde banen. Men folk er på plass på stadion i dag, og forhåpentligvis blir dette ryddet unna i dag.

Også et speakeranlegg har vært kjøpt inn, og har vært planlagt å montere opp. På grunn av all snøen har det vært vanskelig å komme seg opp i lysmastene for å få hengt opp høytalere. Takket være Jan Ove Longvastøl ser det ut til at vi får opp et par høytalere ved klubbhuset, og forhåpentligvis får vi til en provosorisk ordning denne gang.

Med andre ord har det vært litt utfordringer, men på sikt skal det i alle fall bli! Dessuten er det tross alt på banen det gjelder, og der skal vi være klare! Vel møtt på stadion!Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar