Sider

FORTSATT MULIG Å KJØPE SESONGKORT

Fikk du ikke kjøpt ditt eget sesongkort på Skodje stadion forrige hjemmekamp? Torsdag får du nok en mulighet.

For 350 kroner kan du sikre deg gratis inngang til de resterende ti hjemmekampene i årets 4. divisjon. Det betyr at du fortsatt vil få tre gratis kamper i årets sesong.

Samtidig vil du i samtlige kamper automatisk være med i trekningen av et gavekort på 500 kroner ved Amfisenteret  - selv om du ikke er til stede på stadion. Høres dette interessant ut? I såfall kan du skaffe deg ditt eget kort i forbindelse med torsdagens hjemmekamp mot Ørsta (avspark 1830).

Vi vil gå rundt på stadion å selge billetter, men skulle det ikke klaffe er det fullt mulig å henvende seg i kiosken. For dere som kjøpte sesongkort sist og betalte, skal kortet snart være i postkassa. Dere som ikke betalte kan hente ut deres i kiosken.

Ved å  kjøpe deg sesongkort på Skodje stadion er du med og støtter opp rundt idretten i lokalmiljøet ditt. Du vil være med på å gi gjengen rundt seniorlag en viktig inntektskilde for å få hjulene til å gå rundt.

I tillegg vil du altså automatisk være med i et lotteri som garantert vil gi deg gode vinnersjanser på de ti gjenværende kampene!

3 kommentarer:

  1. Nokon som veit resultat av jr.kampen mot Brattvåg mandag? Sidan resultatet ikkje er lagt inn må vel Skøye ha vunne?

    SvarSlett
  2. Skøye vant 9-1, med fem mål av unge lovende, Håkon Opsal :)

    SvarSlett
  3. Takker! Det ante meg at Skøye hadde vunne stort sidan Brattvåg ikkje ville legge inn resultatet.

    SvarSlett