Sider

INSIDEMAN SPESIAL: SLIK ENDER RUNDEN

Etter å ha prikket inn 4 rette forrige runde er InsideMan på jakt etter de magiske 6 rette denne runden.


Norborg - Langevåg (2.30 - 5.10 - 1.95)
Norborg tok som forventet et poeng mot MSIL sist, mens Langevåg skuffet grusomt mot Blindheim hjemme. Fortsetter de å drikke Sulavatn i oppladninga til kampane blir det få poeng på de gule. I Uggedalen blir det ihvertfall null. H.


Blindheim - Valder (1.80 - 5.10 - 2.55)
Blindheim klarte av en merkelig grunn å ta med seg alle poengene fra Langevågen sist uke. Valder vant mot mitt tips over Ørsta hjemme. Dog ikke veldig overraskende. To lag med ok start. Dette lukter U lang vei i disse gjødseltider.


Ørsta - Rollon (2.40 - 5.00 - 1.90)
Ørsta med to strake tap, noe som er ekstremt skuffende for rånerne i bygda som knapt er kommet over skuffelsen etter tapet av Mixen. Rollon med to strake seirer og det blir vel mer av det for de obsternassige i Larsgården. En grei B.


Åram/VanKam - Godøy (1.50 - 5.75 - 3.30)
Rundens klareste H. Åram cruiser videre på Eidsåvoll i det de tar fatt på sin andre strake bunnkandidat på eget gress. Godøy bør ikke ha en sjans selv om de gjor en grei prestasjon mot Vika. H.


Spjelkavik - MSIL (1.40 - 5.75 - 4.00)
Pga Godøys elendige bane er det klart for tredje strake hjemmekamp for divisjonsfavorittene i Spjelkavika. Det ble ikkje kalas som spådd sist, men det kan det bli her mot et MSIL som har prikket inn 3-3 i begge sine første oppgjør. Imponerende nok det, men her kommer første tap mot lokomotivet Vika. H!


Sykkylven - Skodje (1.45 - 6.00 - 3.50)
Kommer i egen sak, men det kan vel være sagt allerede. Ekornes/Hjellegjerde slår Stokke på hjemmebane. H.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar