Sider

INSIDEMAN: FORHÅNDS TIL ROLLON

12.april er en merkedag for alle fotballelskere på Skodje.

Da er fjerdedivsjonsfotballen tilbake på Stadion. Og for en start det blir. Våre naboer i Søvika/Uggedalen har tippet Rollon som vinnere av årets 4.div. Skodje har de plassert på 12. og sisteplass på sin synsertabell. Det skal med andre ligge an til slakt på Skodje Stadion torsdag.

Men InsideMan tror ikke på overkjørsel fra Rollons side, han tror ikke på Gud heller for den saks skyld. Men han tror på gutta i gult. Pessimisten får de største oppturene sa en gang en vis mann. Det stemmer nok, men for en gangs skyld skal InsideMan være optimist. I hvertfall såpass at han tipper et målrikt uavgjort resultat i torsdagens batalje.

Rollon, Ålesunds ettersigende eldste klubb hadde en grå sesong i fjor og vil gjerne hevde seg kraftig i år. Og de har på papiret et lag til å kjempe om opprykk. Bærebjelker som Kim Haagensen, Richard Ytterlid og Johan Strand er fortsatt med og veteranen og råtassen Alexander von Løwensprung er fortsatt i stallen. I tillegg har klubben flere spennende unggutter. Toppskorerkandidat Daniel Gjerde ble i kamp mot Brattvåg i vinter utvist etter det Brattvåg kaller en "straffeforfulgt handling", men fikk ingen suspensjon i serien og er klar for kamp mot Skodje. Et godt lag, en tøff motstander.


Skodje opplevde noen oppturer rett før seriestart. Etter en mager vinter med få seirer i treningskampene ga et opphold på Tyrkias kyst seier over Vartdal og et oppløftende uavgjortresultat mot Volda. Gutta er med andre ord klare for seriestart. Litt smårusk må en regne med. Eirik`ene i stallen spesielt har småplukk, men regnes klare til kamp. Høivik har vært mest usikker med en strekk, men sier selv at litt salve ordner alt. Godt treningsoppmøte den siste tiden vitner om et lag med troa, til tross for at alle andre dømmer dem ned. 


Gutta er klare for å kjempe Rollon ut av stilen, er du klar for å hjelpe dem fra tribuneplass?


En diplomat er en som kan be deg dra til helvete på en måte som gjør at du begynner å glede deg til turen.
Virzynas Skodje! 
InsideMan

2 kommentarer:

 1. Endelig! Ventetida er over.
  Lokalfotballen rullar igjen for fullt.
  Imponert over dei som admar ein del nettsider i 4. div.
  Det blir lagt ned eit stort og omfattande arbeid med førehandsomtalar, referat og spelulasjonar. Takk for det!
  Lykke til med kveldens kamp, som forøvring endar 3-2!

  SvarSlett
 2. InsideMan Volum212. april 2012 kl. 23:00

  Litt dårleg reaserch angåande Rollons spelestil? Burde bryte opp prinsippet om å spele "god" fotball mot eit enda betre lag, og drust kontra. Eit lag som ALLTID står høgt, og gir mykje rom bak seg. Dog ei erfaring rikare, og har tru på at dette Skodjelaget overlev årets 4.divisjon.

  SvarSlett