Sider

SEIER I GENERALPRØVEN

Skodje gjorde unna de siste kampforberedelsene foran årets sesongstart. Det endte med en 2-1-seier over Vartdal i Tyrkia.

Alt i alt var det en fortjent seier mot laget som har som ambisjon å kjempe om opprykket til 4. divisjon i årets sesong.

Skodje startet klart best og rullet opp en rekke flotte angrep de første 20 minuttene. Bare små detaljer gjorde at det ikke ble 1-0 før Eirik Hjelvik satte inn et frispark etter et lite kvarter. Skodje fortsatte å spille god fotball etter dette, men det ble med det ene målet.

I stedet kom Vartdal mer med i kampen. Skodje mistet initiativet, slo for mange feilpasninger og det var i det store og hele ingen god avslutning av førsteomgang. Etter en drøy halvtime kom Vartdal seg til en stor sjanse, og vips var 1-1 et faktum.

Målet var å finne tilbake til åpningen av førsteomgang etter hvilen, men det klarte man aldri. En begynner å merke hardkjøret i Tyrkia, og slitne bein, mange bytter og nye posisjoner må nok ta en del av skylda. Likevel er utfordringen fortsatt å gjøre de dårlige periodene dårligst mulig.

Andreomgang ble en jevnspilt affære uten at noen av lagene fikk det virkelig til å klaffe. Det var imidlertid Skodje som fikk det avgjørende målet da Eivind Erstad kranglet til seg ballen og satte inn 2-1 midtvegs i andreomgang.

Skodje slet med å skape store sjanser i andreomgang, men Vartdal var heller ikke særlig farlig - med unntak av en stor sjanse på overtid. Alt i alt en varierende kamp, men det er godt å endelig ta med seg en seier igjen selv om ikke absolutt alt klaffet.

Kampfakta:
Skodje - Vartdal 2-1 (1-1)
Bane: Club Grand Aqua Sport Centre
Dommer: Tyrkisk trio
Mål Skodje: Eirik Hjelvik og Eivind Erstad
Skodjes lag: Brede Waag - Marius Fylling, Eirik Fylling, Ingve Stokkereit, Jan Erik Hellevik - Eirik Hjelvik, Vegard Hjelvik, Magnus Strømmen - Eirik Tomren, Eivind Erstad og Eirik Høivik.
Innbyttere: Ole Særsten, Lennart Tetlie, Espen Skarbø, Emil Slettedal, Sondre Beite, Tobias Sortehaug.

1 kommentar:

  1. Flott med ein siger før sesongåpninga!
    Men vart litt betenkt over at de har tenkt å: "fortsatt gjøre de dårlige periodene dårigst mulig". Sitat slutt.
    Betre om de skreller dei dårlege periodene helt vekk :-)
    God tur heim og lykke til med serieåpninga mot byrampen uta Larsgården!

    SvarSlett