SEIEREN GLAPP MOT VOLDA

Skodje snudde til 2-1, men rotet det til mot slutten. Dermed ble det uavgjort mot Volda på en strøken grasbane i Tyrkia.
Begge lag stilte etter avtale med to meget unge lag fra start. Dessverre ble det et litt eldre Skodje-lag etter hvert. Vår lovende spiller Ole Grytten skadet seg skikkelig i en duell i straffefeltet, og gikk ned for telling. Ambulanse ble raskt rekvirert og Ole har tilbrakt natta på sjukehus. Forhåpentligvis er det ikke noe alvorlig, men det er ille nok til at Ole sannsynligvis tilbringer neste natt også på sjukehus.

Heldigvis er Ole en hardhaus og ved godt mot. Han har også fått jevnlige besøk på sjukehus, og vi håper det selvfølgelig går bra og at han snart er på beina igjen.

I selve kampen var det Skodje som kom til de første sjansene. Eivind Erstad hadde blant annet en avslutning som Volda-keeperen reddet mesterlig til corner. Volda tok imidlertid litt over, og rullet opp en del flotte angrep på høyresiden. Til slutt var det helt fortjent at det ble 0-1.

Skodje kom mer med i notene mot slutten av omgangen, men det ebbet ut i 0-1 etter en omgang det ikke er vits å skrive altfor mye hjem om.

I pausen gjorde Skodje noen taktiske grep som gjorde at vi umiddelbart fikk kontrollen. Vi fikk tatt ned ballen, bygd opp bakfra og ga Volda mye å jobbe med bakover. Eivind Erstad viste at målformen begynner å komme seg, og banket inn to mål. Andreomgang var noe av det beste vi har gjort i år, og derfor var det litt kjedelig at seieren glapp ti minutter før slutt etter dårlig forsvarsarbeid.

Med litt mer presisjon i de avgjørende pasningene kunne vi fort økt til 3-1, men oppsummert tar vi likevel med oss en oppløftende kamp. Spesielt andreomgang viser at vi har mye godt å bygge videre på.