Sider

INSIDEMAN SPESIAL: SLIK ENDER RUNDEN

Endelig er første serierunde i årets 4.divisjon kommet. InsideMan markerer med å gjøre noe han sjelden gjør, synser om andre lags kamper, here we go.

Spjelkavik - Åram/VanKam (1.45 - 5.75 - 3.60)

Vika er i mine øyne det beste laget i divisjonen og bør vinne denne med kalassifre. Med spillere som brødrene Hagerup, Emil Viddal og Ola Valaas Skare bør dette bli topplassering i 2012. Åram vinner stort sett det meste på eget gress, ja, det er nesten for et under å regne om de taper hjemme. Men så er det også et under om de vinner på bortebane. Rundens klareste H.

Norborg - Godøy (1.85 - 5.00 - 2.50)
Norborg har en stabilitet i den sentrale spillerstallen de fleste klubber bare kan misunne dem. Og hjemme i Uggedalen er de uhyre sterke. Godøy er blant de svakeste i divisjonen og har i år kanskje den svakeste troppen klubben har hatt de siste 10 årene. H.

Ørsta - Langevåg (1.80 - 5.10 - 2.55)
Rundens godbit mellom to gamle storheter innenfor Sunnmørsfotballen. Ørsta med lynkjappe Terje Rebbestad i spissen vil nok gjerne opp i 3.div hvor de strengt tatt hører hjemme. Der hører også Langevåg hjemme, men opprykk blir det neppe i år heller. På noen av dem. Men denne tar nok Ørsta hjemme på kunstgresset. H.

FK Sykkylven - Valder (1.90 - 5.10 - 2.40)
Damien Cruz skal styre skuta denne sesongen i møbelbygda, det går neppe spesielt bra for nestenlaget Sykkylven. Der motstanderen hadde store planer om 2.div hadde Valder gode sesonger i 3.div med sin gyldne generasjon. Nå er de fleste borte, men Adrian Blindheim kom i kjølevannet og blir fort toppskorer i årets liga og Valder har til tider imponert i de siste kampene inn mot seriestart. Går for en småfrekk B mellom to middelmådige lag.

Skodje - Rollon (3.75 - 5.76 - 1.40)
U. Kommer tilbake med egen sak om denne kampen onsdag.

Fredag:
Blindheim - MSIL (1.95 - 4.90 - 2.35)

Runden avsluttes med det nærmeste en kommer et lokalderby i denne runden. Blindheim har mistet enkelte nøkkelspillere og blir neppe å se innenfor topp 4 i år. Det blir garantert ikke Msil heller, med sitt mediokre og ofte oppskrytte lag. U.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar