Sider

SLIK KAN DU FORTSATT BIDRA I INNSAMLINGEN

Rakk vi aldri å komme innom ditt byggefelt i går? Fortsatt er det fullt mulig for deg å bidra til penger inn i klubbkassa.
Responsen var over all forventning i går, og grunnet kaos både med innlevering på Kiwi (en stor takk til dere) og at det lenger tid enn ventet, måtte vi avslutte før vi var ferdig med våre roder. Det gjorde nok at vi dessverre gikk glipp av en del flasker som var satt ut.

Derfor prøver vi på nytt! Et tiltak neste tirsdag - og et tiltak som går over hele uka:


1) Neste tirsdag håper vi alle setter ut flasker som dere ønsker å bli kvitt. Dette gjelder også flasker det ikke er pant på, men som vi kan kvitte oss med for dere.

Denne gang vil vi ikke gå dør til dør, men i stedet plukke med oss alle flasker som står ute på Stette, Valle og Skodje. Vi starter klokken 18.00 og holder på noen timer utover. Vi håper folk kan spre ordet, spesielt når det nærmer seg, slik at gevinsten blir størst mulig. Og igjen: Det er hundre prosent fritt å delta!

2) Som vi tidligere har skrevet, har vi fått en utfordring med å skaffe Amfisenterets kundeklubb nye medlemmer. For hvert eneste medlem vi skaffer, får vi 50 kroner rett i klubbkassa. Fortsatt har DU mulighet til å bli medlem!

En god del skjema er langt ut ved postterminalen på Prix. Dette tar deg et minutt eller to å fylle ut, og koster deg absolutt ingenting. Det eneste du binder deg til er å motta tre SMS-meldinger i løpet av en måned med gode tilbud. Om dette skulle bli for mye, kan du si opp umiddelbart!

Disse kan dere fylle ut på Prix - og levere inn ti meter bortom. Vi har nemlig satt opp en såkalt pantekasse der, og utfylte skjema er det bare å legge oppi. Merk at vi skal levere inn disse neste onsdag, så absolutt siste frist er neste tirsdag.

Du tenker kanskje at 50 kroner ikke er allverden, men for å billedgjøre det litt: Om vi får ti signaturer blir det 500 kroner. Får vi 20 blir det 1000 og så videre. For vår del kan dette definitivt bety en del penger!

Ellers har samtlige A-lagsspillere en del skjema hver. Om dere ikke har tenkt dere innom Prix, er det fullt mulig å ta kontakt med en dere kjenner og be om et ark.

Til slutt benytter vi muligheten til å takke for all mulig støtte. I det store bildet blir det faktisk en god del penger når samtlige bidrar!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar