Sider

INNSAMLING AV FLASKER OG UNDERSKRIFTER

Skodjebygder, hjemme tirsdag kveld og har lyst til å hjelpe A-laget med noen ekstra kroner? Da bør du lese videre her.
Har du lyst å hjelpe seniorlaget til Skodje med noen penger uten å gjøre allverdens selv? Da håper vi du er hjemme tirsdag kveld og har lyst å gi oss signaturen din!

Siden Amfisenteret er årets kampsponsor - som blant annet gjør at vi trekker ut et gavekort på 500 kroner hver eneste kamp - har vi fått muligheten til å skaffe kundeklubben deres nye medlemmer.

For hver eneste medlem vi skaffer, vil vi få 50 kroner rett i klubbkassa. Dette er penger som kan bety mye for driften for vår del. Det eneste dere forplikter dere til, er å motta opptil tre SMS-er med tilbud fra Amfisenteret i måneden. Dette er helt gratis, og dere kan si opp medlemsskapet når som helst. Merk at dere må være over 15 år og ikke medlem fra før.

Høres det ikke lett ut? Det mener i alle fall vi! Dermed håper at dere har lyst å fylle ut det enkle skjemaet vi tar med oss tirsdag!

Siden vi først skal ut har vi tenkt å slå to fluer i en smekk.

Naboklubber som blant andre Norborg har hatt stor suksess med å samle inn flasker og pante disse. Da slipper du stresset med å pante flaskene selv - og du gir samtidig noen kroner til et positivt tiltak.

For å spare litt tid, håper vi derfor at dere som ønsker å gi flaskene til oss lager til disse i plastposer før vi tar turen innom. Om dere ikke er hjemme tirsdag kveld, er det fullt mulig å legge flaskene ved nærmeste poststativ, så skal vi plukke dem opp.

Det er absolutt frivillig å være med på dette, men vi håper selvfølgelig at flest mulig vil være med og støtte oss. Vi håper samtidig at dere sprer ordet til flest mulig.
Vi starter vår runde ut i bygda tirsdag klokken 1730, og starter først og fremst på Skodje og Valle. Vi sees!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar