Sider

INSIDEMAN SPESIAL: SLIK ENDER RUNDEN

InsideMan prikket blant annet inn uavgjort mellom Blindheim og MSIL sist, men fikk bare tre av seks rette. Nå er han overbevist om seks av seks rette. Her er hans tips for denne runden.
Etter stor suksess sist uke med mange riktige tippetegn gjør InsideMan et nytt forsøk.

Åram/VanKam - Skodje kommer i egen sak, men rundens resterende kamper får du fasit på her.


Rollon - Sykkylven (1.52 - 5.75 - 3.30)Rollon vant, til tross for InsideMans uavgjortforslag, greit mot Skodje sist og viste at de blir å regne med. Sykkylven overrasket stort med å knuse et relativt solid Valderlag sist uke og viser at den sovende storhet kanskje kan få en oppløftende sesong. Nå skal de over fjorden og inn i den berykta Larsgården. Det er andre boller og det blir fort en perfekt sesongstart for Rollon. H.

Langevåg - Blindheim (1.45 - 5.55 - 3.65)
Islendingene i Langevågen holder nivået til de gule på et anstendig nivå, noe de viste med en knallsterk borteseier over Ørsta sist. Blindheim er nok ikke veldig fornøyd med uavgjort mot MSIL i serieåpninga, men er i bunn og grunn et grått lag. Langvågsekspressen går videre enn så lenge. H.

MSIL - Norborg (1.65 - 5.55 - 2.80)
MSIL startet med en grei poengdeling mot Blindheim og vil befinne seg rett under midten av årets 4.divisjonstabell. Der blir nok fort Norborg å finne også. Skjønt en 3-0 mot Godøy smaker godt og gir selvtillit. MSIL er dog hakket bedre enn Godøy i år. En usikker U.

Spjelkavik - Godøy  (1.20 - 7.30 - 5.75)
Vika starter heldig nok med to hjemmekamper ettersom banen til Godøy er like dårlig som laget og denne kommer kun to dager etter deres nedsabling av Elnesvågen på Romsdalssida. De er dermed klare for første runde i cupen. Og 6-1 mot et lag som anses som et solid 3.divisjonslag er oppsiktsvekkende. InsideMan mener som kjent at Vika er det klart beste laget i divisjonen og i denne kampen mot det antatt svakeste laget, Godøy, lukter vi fort på tosifret. Nok en klar H.

Valder - Ørsta (1.75 - 5.35 - 2.10)
Runden avsluttes fredag mot to gamle 3.div-travere på Valderøya. Dette blir garantert en jevn batalje, mellom to lag som tapte i første serierunde og desperat vil unngå å sitte med null poeng etter to spilte kamper. Adrian Blindheim kan avgjøre for Valder, mens Terje Rebbestad nok en gang blir the man to watch hos Ørsta. En dristig U

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar