Sider

3-0-SEIER FOR EFFEKTIVE SKODJE

Ørsta fortviler nok fortsatt over brente sjanser. For i kveld var det bare Skodje som var effektive. Til slutt ble det en strålende 3-0-seier på stadion!

Trenerkommentar: Vi gjør som avtalt og ligger kompakt bakover. Vi jobber bra og utnytter styrkene våre framover, sier vikartrener Kjell Haukeberg.

At Ørsta ikke fikk ballen over streken minst en gang var smått utrolig. I alle fall med tanke på at det var Mats Øvrebotten som fikk flere av sjansene. Men enten stod en strålende Brede Waag i vegen - ellers så kastet oppofrende spillere som Sigmund Mestad seg fram og blokkerte.

For det var slett ikke noe dårlig 4. divisjonslag som kom til Skodje, selv om tabellen tyder på det. Riktignok var det Skodje som fikk kampens første sjanse etter bare et par minutter, men Ole Særstens forsøk ble reddet av keeper.

Det var likevel Ørsta som hadde kommandoen fra start. De trillet ball, rullet opp og spesielt venstrekanten var farlig gang på gang.

Men for fjerde gang på fire muligheter i år var det Skodje som scoret det første målet. Skodje kom med et forvarsel på dødball nummer en, og på nummer to raget Vegard Hjelvik høyest i feltet. Han sikret 1-0-ledelsen til Skodje midtvegs i omgangen.

Skodje lå disiplinerte bakover og lot Ørsta spille en del i bakre firer. Når de virkelig satte fart ble det farlig, og i løpet av omgangen hadde Ørsta tre kjempesjanser som de brant. Skodje spilte seg imidlertid opp utover omgangen, men Ørsta hadde fortjent scoring.

I pausen gjorde vi et par taktiske grep, og vi fikk roet av litt av trøkket i andreomgang. Men Ørsta var konstant farlig på innlegg og et par ganger var det utrolig at Øvrebotten & Co. ikke fikk ballen over streken.

Men Skodje var livsfarlig de få gangene de gikk i angrep, spesielt etter hvert som Ørsta satset mer og mer framover. Da Eivind Erstad banket inn 2-0 midtvegs i omgangen trodde nok de fleste på nok en Skodje-seier.

Den troen ble forsterket kraftigere bare få minutter senere. Eivind snappet en ball, banket til og keeperen ga retur. Der ventet innbytter Magnus Strømmen som enkelt satte den inn - dermed sto det utrolig nok 3-0!

Lufta gikk nok litt ut av Ørsta etter dette, men de kunne fort fått en redusering på tampen.  I stedet burde Skodje kontret inn minst ett mål, spesielt på overtid da Eirik Hjelvik kom alene med keeper. Men at han bommet gjorde nok ingenting for lagkameratene... For i kveld ble det en meget sterk seier over et godt fotballag som garantert vil klatre på tabellen etter hvert. Dermed har Skodje slått mektig tilbake etter to tap i åpningen!

Skøyerbørsen: 3 Brede Waag, 2 Jan Erik Hellevik, 1 Stefan Aasen.

Kampfakta:
Skodje - Ørsta 3-0 (1-0)
Bane: Skodje stadion
Tilskuere: Ca. 50
Mål: 1-0 Vegard Hjelvik (25), 2-0 Eivind Erstad (72) og 3-0 Magnus Strømmen (74).
Dommer: Tor Ove Myrset, Sykkylven
Gule kort Skodje: Vegard Hjelvik
Skodjes lag: Brede Waag - Sigmund Mestad, Stefan Aasen, Ingve Stokkereit, Jan Erik Hellevik - Vegard Hjelvik, Eirik Hjelvik, Lennart Tetlie, Ole Særsten - Eivind Erstad og Håkon Opsal.
Benyttede innbyttere: Magnus Strømmen, Emil Slettedal, Eirik Tomren og Frode Jørgenvåg.

12 kommentarer:

 1. Her har ringreven Frode Jørgenvåg sneket seg med både i startoppstillingen og på benken!

  SvarSlett
 2. savna en Ingve Stokkereit i den startoppstillinga
  !
  -bw

  SvarSlett
 3. Kjekt at folk kommenterer, men det blir så mye kjekkere for alle parter om dere tør å stå fram med navn når dere diskuterer enkeltpersoner. Et innlegg sletta hittil.

  SvarSlett
 4. Gratulerer med ein flott seier!
  Ørsta spelte og spelte, og spelar muligens fortsatt for alt deg eg veit, mens Skøye kontra og skora!
  Gratulerer og til trenarvikarane Kjell og Joakim som utførte sin jobb på ein utmerka måte!

  SvarSlett
 5. Herlig! Grattis! Bergen hilser!

  SvarSlett
 6. Solid kamp av unggutten Håkon Opsal !

  SvarSlett
 7. Det er det som er bra med skodje i år,mange unge og gode fotballspelara.

  SvarSlett
 8. Og mens vi er igong med å røle må vi vel røle litt også av kampens dommartrio. Svært bra gjenomført, høyrde vel knapt ei mishagsytring hverken frå bane eller tribune.

  SvarSlett
 9. Neimen så mange flotte kara som plutselig va på toppen her da!!

  SvarSlett
 10. liker den komentaren der joakim :-) eller hva seier du Frode???

  SvarSlett
 11. Snakk for deg sjøl du, Jannen!

  SvarSlett
 12. Det er selvfølgelig skrevet slik at,det er opp til kvar enkelt å bedømme om en er både ung og god.

  SvarSlett