Sider

INSIDEMAN: FORHÅNDS TIL NORBORG

En lang feiring av nasjonaldagen er over for InsideMan og nå er han endelig klar for kamp. De orange fra Uggedalen er det nærmeste vi kommer en naboduell eller hatoppgjør i år. 


Derfor er det voldsom prestisje som ligger i halmen i kveld. Norborg imponerte med kalasseier over Rollon sist uten at det skremmer nevneverdig. Det er noe annet å spille kamp på fort Skodje. Så la Urkedal og co komme. 


Når det gjelder Skodje er det god stemning etter gode prestasjoner og en fin feiring med pølse, is og kyss, klapp og klem i går. Brede skal jobbe, den sniken, så Espen er keeper. Forhåpentligvis opplagt etter en dag med piker, vin og sang. Rutinerte Frode tok feiringa i Trondheim av alle gudsforlatte plassa og er ikkje tilbake. Yngste Hjelvik er plaget med strekk, men sannsynligvis ikke nok til at kampen mistes. 


Det lukta tigerbalsam eller hvit kamfer. Magnus er klar for kamp etter en fin samtale med sjefen og ellers fortsetter stortalentet Sigmund og imponere på høyrebacken. Bra for bygda og få fram slike talent. Uansett, blir det mer cava-rus etter kampen ikveld? Forhåpentligvis! 


Jeg bor i en enveiskjørt blindgate. 
Jeg aner ikke hvordan jeg kom dit. 
Vamos Skodje!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar