Sider

INSIDEMAN: FORHÅNDS TIL ØRSTA

Så var det visst verre stilt i Sykkylven enn InsideMan visste. En etterlengtet og fortjent seier ble resultatet av det for våre gutter. Det gir litt større optimisme hos undertegnede før kampen mot Ørsta torsdag.


Ørsta er en sabla svær bygd, rent geografisk og derav også forsåvidt i beboere. Problemet er at de er spredd like variert som de nigerianske horene i Europa. Og overalt finnes det lag. Ørsta klarer ikke lenger å samle alle de beste i sin klubb noe som fører til mange mediokere lag i kommunen framfor et meget godt flaggskip. Derfor er den gamle storebror, blitt lillebror i sammenligning med studentbygda Volda.

 I Ørsta sørger en fortsatt over tapet av Mix`en med sine landgangere og videoutleie. Rånere er framtredende i harryens hovedstad på Sunnmøre og Rust med sin egen MiniBar er stadig godt besøkt. Samtidig er det hippere og bli god i friidrett enn i fotball noe fotballaget lider av. 


Riktignok vokser det enkelte talent fram enda. Det største er uten tvil Mats Øvrebotten som bøtter inn mål for de hvite. Ellers er det rutinerte Kai Henning Leira og hurtigtoget Terje Rebbestad som må dra mye av lasset for legenden Henning Nygårds mannskap som har startet sesongen svakt.


Når det gjelder Skodje, ble det en overraskende seier over Sykkylven sist. Men gud så godt og et betyr i tillegg at det nå er ett lag med selvtillit som stiller til dyst mot Ørsta torsdag kveld. Det er fortsatt noe smårusk å melde om, noe som medfører at Eirik Fylling neppe blir med. 


Ellers er det smårusk i trenerstallen der alle de tre hovedtrenerne er borte vekk, men i år er vi bortskjemt med stor bredde også her og solide herrer som Kjell Haukeberg og Joakim Erstad leder troppene på stadion torsdag. Der får de kanskje muligheten til å gi stortalentet Håkon Opsal spilletid. Opsal kom fra Ørsta før årets sesong og puttet nylig fem mål i en juniorkamp. Det imponerer, får han mulighet til det på torsdag. 


Det får du vite om du, som Geir Ringstad er på plass torsdag 1830 på stadioen til fin fotball, en hyggelig prat og smakfulle vafler. Vel møtt!Jeg liker arbeidet. Jeg kan sitte i timevis og se på det.
העיאַ סקאָדדזשע 
InsideMan
x

2 kommentarer:

 1. All ære til Ørsta, med sine 5 (fem) seniorlag i seriesystemet. Volda har til samanligning 1 (ett).
  Men litt bank gir ci dei torsdag.

  At vi slo FKS sist er inga overrasking, det er alltid VRF vi har hatt problem med. Og dei har Sykkylvingane klokeleg? lagt ned.
  Ellers håpar eg på Kjell og Jokke som spelande trenarar.
  Dei tre øvrige er vel, som ikkje uvanlig, russ i år som i fjor, og dei føregåande 30 åra.

  SvarSlett
 2. Var der ikke en ung "trenerduo" som gjorde braksuksess i en eller annen kamp i 5 div. i fjord når trenerne nok en gang var ute på harrytur? Husker ikke hvem som var motstander, men de hadde et meget godt taktisk bytte når de flyttet/byttet Joakim inn som spiss, uttelling med en gang mener jeg å huske. Var det ikke godt nok til å få fornyet tillit hos styret i klubben?

  men lukke til alikavell! jeg skal prøve å komme på stadion i kveld slik det ikke bare er Geir R. og fam. Erstad på tribuna i dag! Men det er litt avhengig av når kjærringa er ferdig med middag og en eventuell dessert.

  heia Skøye!

  A.S

  SvarSlett