Sider

INSIDEMAN: SLIK ENDER RUNDEN

Det går bedre og bedre og snart mottar InsideMan forespørsel fra Reka om oddstips.

Ørsta - Norborg (1.70 - 5.25 - 2.70)
Etter enkelte oppturer den siste tiden var det tilbake til gamle synder for Ørsta sist. I mens vandrer gjeterne fra Norborg ufortrødent videre i sin jakt på 3.div. Der Ørsta skulle vært ligger Norborg i stedet. Dermed blir Norborg favoritt i denne, men snart må det snu skikkelig for et av laga. U.

FK Sykkylven - Spjelkavik (4.05 - 6.00 - 1.35)

Det hjelper ikke å bare ha Damien Cruz til å gjøre alt offensivt. Og defensivt lekker Sykkylven som klisjen sier, en sil. Vika knuste, uten videre øyehopp, våre gutter. De knuser nok de mørkeblå eller hvite i Sykkylven også. B.

Skodje - Godøy (1.95 - 5.00 - 2.30)
Seier igjen. H.

Rollon - MSIL (1.25 - 6.50 - 5.00)
MSIL venter stadig vekk på sin første seier og ventetiden blir nok lenger, forhåpentligvis minst to uker. Rollon slo Godøy uten å imponere en sjel. Hjemme er de derimot mye sterkere og MSIL svakere. Derfor blir tipset enkelt. H. 

Langevåg - Valder (1.75 - 5.25 - 2.55)
Som tidligere nevnt. Skygg unna kampene til de gule fra Sula. De er like ustabile som kvaliteten på Sulavatnet de unge serveres. Valder fortsetter å imponere og ligger i skuddhold på opprykksplassen. Vil helst ikkje tippe utfall, men la gå. U.

Åram - Blindheim (1.65 - 5.40 - 2.75)
Kameratene fra Vanylven gikk på en meget overraskende hjemmesmell mot Langevåg for en uke siden. Det bør være ristet av når de hvite fra Ålesunds mørke deler kommer til Eidsåvoll. Når tapte de sist to på rad hjemme? Blindheim går nok på en smell når tapet sist skal hevnes for Kragset og co. Dårlig tidspunkt å reise på Blindheim. H.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar