Sider

SOLID NEDTUR MOT NORBORG

Skodje kunne tatt en solid steg unna nedrykksstreken. I stedet gikk det meste galt og Norborg tok en fortjent 4-2-seier i en skikkelig rotekamp i kveld.

For Skodjes del startet det imidlertid veldig godt - for sjette gang på rad. I alle fall i målprotokollen. 13 minutter var spilt da Eivind Erstad kranglet inn sitt femte mål for i år. Dermed hadde Skodje et perfekt utgangspunkt foran resten av kampen.

Men etter hvert var det Norborg som tok over. De var hakket bedre i det beste, og for Skodjes del var den voldsomme entusiasmen og viljen fra store deler av de foregående kampene borte.

At Norborg utlignet til 1-1 ved Elling Kalvø på en corner etter en halvtime var derfor fortjent. Med sol- og medvid på sin side kunne Norborg fått 2-1 før pause, men Skodje holdt unna.

Før andre omgang håpet man på bedring. Det var i ferd med å komme seg da Adrian Håbet kom gjennom. Espen - som ellers hadde flere matchvinnnerredninger - var uheldig og glapp den mellom bena. Dermed 2-1 til Norborg.

Etter denne perioden fikk vi flashback til både Rollon- og ÅVK-kampen. Drøssevis av feil ble gjort, duellene ble tapt - og det meste glapp bakover. Norborg scoret både 3-1 og 4-1 og vips var kampen punktert.

Skodje jaget en redusering og fikk det fem-seks minutter på overtid ved Stefan Aasen. For så vidt fortjent ut i fra at en del sjanser ble brent etter hvilen.

Det holdt imidlertid ikke til mer enn å pynte på resultatet i en kamp det bare er å glemme fortest mulig. I dag var for mange under pari, og da taper Skodje kamper i 4. divisjon. Samtidig er det lov å ergre seg litt over resultatet, siden dette var en kamp man kunne vunnet, slik at man er revansjesugen og tilbake på stasjon neste uke.

Men det gjelder bare å holde motet oppe. Vi har vist at vi kan slå de fleste i divisjonen, og det er jo langt bedre enn det folk spådde på forhånd!

Trenerkommentar: Senere

Skøyerbørsen: 3 ingen, 2 ingen, 1 Vegard, Andreas og Jannen

Kampfakta:
Skodje - Norborg 2-4 (1-1)
Skodje stadion
Tilskuere
: 70
Mål Skodje: Eivind Erstad og Stefan Aasen
Mål Norborg: Elling Kalvø, Adrian Håbet (2) og Hans Nordang
Dommer: Fredrik Honningsvåg, Giske
Gule kort: Et par til Norborg
Skodjes lag: Espen Skarbø - Andreas Longva, Stefan Aasen, Ingve Stokkereit, Jan Erik Hellevik - Sigmund Mestad, Vegard Hjelvik, Lennart Tetlie, Magnus Strømmen - Eivind Erstad og Håkon Opsal.
Innbyttere: Emil Slettedal, Sondre Beite, Eirik Fylling og Ole Særsten.

3 kommentarer:

 1. Dette minna mykje om Rollon-kampen. Berre at den kampen var langt betre, både tempo- og spelemessig enn denne.
  To svake lag i dag, det det svakaste tapte fortjent.
  Og to av baklengsmåla hadde eg redda uten å bruke hendene, Espen :)
  Slike kampar bør vinnast om ein vil unngå bortnstrid Skøye.
  Men, men, om ei veke kan alt vere gløymt og verden er lys igen. Slik er fotballen.

  SvarSlett
 2. For å gjere kvelden heilsvart har nokon prestert å legge inn resultatet til 1-4 i Fiks.
  Kan det vere ein Nordre Borgundar som gikk før slutt?

  SvarSlett
 3. Såg ikkje kommentaren din før no Geir. Ej e en voksen mann som tåle kritikk, men signalet du gir e vel ikkje heilt heldig. E det slike tilbakemeldinger dei unge og lovende har grunn til å frykte om dei skulle være uheldig i kamp? Vi vinn og tape som et lag, og som Skodjepatriot bør vel du ha samme holdninga?

  To av måla kunne du sikkert ha redda uten å bruke hendene for 30 år sida! Men igjen, to-tre av dei andre skuddforsøka hadde du nok ikkje redda om du så hadde parkert en varebil forran målet :P

  Takker og bukker uansett for ekstra motivasjon Geir. Og ej som hadde tenkt å trappe ned og fokusere på jobb. Ja ja, her skal det øvast!

  SvarSlett