Sider

INSIDEMAN: FORHÅNDS TIL GODØY

Kampen vi ikke kan tape i år er kommet til stadion. Godøy er et lag vi må ha bak oss når sesongen skal oppsummeres i oktober, derfor er alt annet en seier torsdag en fiasko.

Godøy har stort sett blitt slaktet av InsideMan denne sesongen, men laget med sin tynne stall skal virkelig ha for å brette opp ermene og kjempe. Mange kamper har endt i knepne tap, hvor de med litt hell kunne fått med seg poeng. De kommer til Skodje vel vitende om at de er à poeng med seier. Dette er i så måte en klassisk sekspoengskamp. 


Og la det være sagt, Godøy tar ikke mange flere poeng enn de 4 de har i år, men denne vet de at de kan vinne. Godøys ellever er ikke fryktinngytende, der et få bærebjelker driver laget framover. InsideMan tør påstå at alle spillerne i Skodjes førstellever hadde tatt plass på Godøys lag. Kanskje ikke alle samtidig, men hver for seg absolutt.

Når det gjelder våre gutter, skal de nok en gang klare seg uten manager Roger F som er på sin faste ferie i mai/juni. Derfor blir det suksessduoen Kjell og Bjørnar, muligens med ekspertise fra Bjørn som leder laget. Brede som har etablert seg som førstekeeper den siste tiden, sliter med sjefen, som vanlig, men satser på å stå denne også. Ellers er Ingve på politiopptak. Til dette har InsideMan kun en ting å si: fuck the police. 


Eirik Hjelvik melder derimot at han er i ferd med å bli helt frisk og stiller på den grønne kunstgrasbana torsdag. Det kan det hende Frode Jørgenvåg med slitne ankler også gjør i mangel på stopperalternativ, men utgangspunktet er nok at han hviles. Med solide Tangen på plass, som ikke overraskende spilte godt i debuten, bør kanskje en av de andre midtbanespillerne ta ansvar for forsvarsarbeidet.


Gutta, vi er store favoritter til denne, bevis at det stemmer.

Det er svært viktig i livet at man passer på når ens stikkord kommer.
My Skodje 
InsideMan

4 kommentarer:

 1. "Kan ikke tape"

  En er ikke halvvegs engang, og dessuten vil en være minst a-poeng med nedrykkslagene ved tap!

  SvarSlett
 2. Det var då voldsomt til press IM la på Skøyegutane i dag då!
  Det spørs om dei har rygg til å bere dette.
  Slepp ned skuldrane og spel fotball. Då går det vegen!

  SvarSlett
 3. Latterlig lesning, dere er jo et nyopprykket lag som ble knust etter alle kunstens regler sist mot Spjelkavik, dere bør være glade for vært poeng som blir skrapt ihop. Spiller dere som sist rykker dere garantert ned, uansett motstander.

  SvarSlett
 4. Hohoh. Like latterlig som at du kommer inn og lar deg provosere av en slik artikkel. Ha en ellers fin dag, og så får vi håpe at humøret ditt er litt bedre til vanlig!

  SvarSlett