HEIA TUFTE! 6-1 TIL SPJELKAVIK

Skodje hang godt med og kunne ledet etter 20 minutter. Deretter var det klasseforskjell på lagene i Spjelkavika. Oppdatert.
Det var nok ikke mange som hadde trodd at Skodje skulle få med seg poeng fra det som sannsynligvis er årets tøffeste kamp. De fikk også rett til slutt, selv om Skodje åpnet forholdsvis bra.

I løpet av de første 20 minuttene hadde Eirik Høivik en stor sjanse, mens et skudd fra Vegard Hjelvik ble mesterlig reddet av Marius Halvorsen. I denne perioden trøkket Skodje virkelig til, traff hverandre på pasningene og virket å ha troen på at dette skulle gå vegen.

Men så glapp det i stedet andre vegen. En liten kommunikasjonsfeil førte til at Stian Mauren altfor enkelt kunne springe gjennom. Han gjorde ingen feil og sendte Spjelkavik i ledelsen.

Etter dette fikk ikke Skodje-spillerne til allverden. Spjelkavik var et hakk eller to bedre i det meste, men skapte faktisk ikke altfor mange sjanser. 2-0 kom litt ut av ingenting ettersom Stian Mauren fikk drømmetreff på volley fra 25 meter. Det så ut til å bli pauseresultatet, men på overtid utnyttet Adrian Hagerup en forsvarsfeil og satte inn 3-0.

Dermed hadde Skodje et ganske håpløst utgangspunkt foran andreomgang. Målet var å gå ut å gjøre en skikkelig innsats og prøve å vinne andreomgang. Det startet brukbart, men Spjelkavik fikk ganske kjapt 4-0 og deretter var det egentlig envegskjøring.

Spjelkavik er et godt spillende lag, har gode spillere i alle posisjoner og er nok helt klart det beste laget vi har møtt hittil i år. For innsatsen var faktisk bedre enn mot Norborg, men evnene var ikke gode nok. Og etter hvert gikk nok lufta ut av de fleste ettersom et effektivt Vika-lag scoret mål på mål.

Skodje fikk et par muligheter på slutten, og helt på tampen fastsatte Jan Erik Hellevik sluttresultatet til 6-1. Ellers gratulerer vi Ole Jonathan Tangen med debuten. Han viste allerede i sin første kamp at han blir en solid forsterkning utover sesongen.

Trenerkommentar: Senere
Skøyerbørsen: 3 Ingen, 2 ingen, 1 Ole Jonathan Tangen