Sider

INSIDEMAN: FORHÅNDS TIL BLINDHEIM

Det er god steming i bygda med antatt høyest vekst i folketall de neste åtte årene. To sterke seierer gir godt med selvtillt, noe som trengs før en røff bortekamp mot Blindheim.

Blindheim har hatt kraftige utskiftninger i troppen de siste årene, men alltid klart å stable på beina et ok lag likevel. Det er derfor hardt og komme til kunstgresset på Blindheim. Foreløpig står de med tafatte 4 poeng, men det har vært jevne kamper mot gode lag og deres ene seier kom borte mot Langevåg, sterkt.

Kaptein Skaar blir viktig å få ut av kampen og de kjappe spissene kan bli mer enn en håndfull for våre stoppere. Det blir uansett spennende å se om evigunge Yngve Steffensen får noen minutter på banen for de hvite fra den noe gjenglemte bydelen i Ålesund.

Skodje knuste Ørsta. Mulig resultat lyver litt, men seier er seier og smaker uansett godt. Troppen er snart i ferd med å inkludere flere friske spillere. Eirik Fylling er nær å kunne starte igjen og er nok i det minste med i troppen nå. Ellers er stemningen god og troa stor. At Brede Waag sto som en vegg sist gjør at høstens store spiller Espen får hard konkurranse på keeperplassen. Waag, kjent fra TV2, står vel også denne vil ej tro.

Dessverre tror InsideMan at det blir en nedtur når vi tar veien via Glomset/Magerholm får å møte Jan Erik Helleviks gamle lag. Tre på rad hadde vært gull, men kommer neppe. Det må uansett 100% innsats til, skal det være håp "in the hanging fishing snore".

Livet er i grunnen OK bare du holder ut de første 40 - 50 årene.

vpred Skoda
InsideMan

2 kommentarer:

  1. Stian Skaar er skadet

    SvarSlett
  2. Den store bydelsklubben Blindheim bør vel vere ei overkomeleg oppgåve?
    Tidligare var dette boneland (som Skøye) men no er det dæmma-land. Dei vurderer derfor å endre namnet til Blindhjem.
    Heia Skøye!

    SvarSlett