Sider

INSIDEMAN SPESIAL: SLIK ENDER RUNDEN

En tålelig fornøyd InsideMan er ferdig med forrige runde nå og klar for en ny. Her er tipsene som gir deg penger i Nordicbet-kassa.
Norborg - FK Sykkylven (1.45 - 6.25 - 3.45)
Norborg er på en knallsterk 2.plass i øyeblikket, noe som sikkert overrasker dem selv også. FK Sykkylven er like stabile som InsideMan på fylla, derfor er det vanskelig å spå hva snekkerne kan bidra i den fagre Uggedalen. Den oransje revolusjon tramper videre. H.

Blindheim - Ørsta (2.00  - 4.85 - 2.30)
Blindheim tok en sterk seier over fjorden fra Magerholm sist uke og unnet seg både en og to sveler da. De er svettet bort siden sist og svette må det gjøres mot et Ørsta som har vunnet noe som kan kalles fort i det siste. Jevnere enn det ville vært for et par uker siden, men fortsatt hvit seier og da til de hvite for anledningen. H.

MSIL - Valder 2.25 - 5.00 - 2.00)
MSIL er årets klare uavgjortspesialist og nabofeiden mot Langevåg ble inget unntak. Valder kjørte ikke overraskende over stakkars Godøy som nok hører hjemme der de ligger på bunn. MSIL har tross kun to tap tatt like mange poeng som Godøy og ligger derfor svært dårlig til. De får neppe årets første trepoenger torsdag. B.

Godøy - Rollon (2.50 - 5.35 - 1.80)
Godøy er divisjonens dårligste lag, noe 1-6 for rival Valder sist viste i klartekst det. Rollon har hatt en dalende formkurve og er nede på 4.plass etter sist ukes tap for serieleder Vika. De må løfte seg i denne for å holde følge i toppen. B.

Åram/VanKam - Langevåg (1.85 -5.10 - 2.45)
Den siste kampen torsdag kveld er mellom divisjonens beste hjemmelag og divisjons mest upålitelge. De gule fra Sula er en oddstippers verste mareritt. Så skygg helst unna denne, selv om alt tyder på nok en trepoenger for høytflyvende Åram. H med modifikasjoner.

Fredag:

Spjelkavik - Skodje (1.20 - 7.50 - 5.75)
Egen sak seinere. Rundens klareste H.

1 kommentar:

  1. Fantastisk bra tippa, med unntak av ÅVK-LIL, men ein kan vel ikke tippe med modifikasjonar?
    Vika - Skøye fredag. Mitt tips er ein klinkande klar U.

    SvarSlett