Sider

INSIDEMAN SPESIAL: SLIK ENDER RUNDEN

Tre kamper spilles selveste 16.mai, mens de resterende, inkludert Skodjes oppgjør må vente til fredag. Her er rundens oddsforslag:

Ørsta - Åram/VanKam ( 1.80 - 5.20 - 2.55 )
Endelig fikk Ørsta sin seier sist og det ble en solid en sågar. 4-1 mot Sykkylven lar seg høre godt. Helt til Åram høres det. Men de er neppe skremt. Åram fosser videre og knuste ikke overraskende MSIL hjemme sist. En knallbra sesongstart har til og med gitt poeng borte for de nederlagsdømte. Derfor er dette ingen dans på roser for Ørsta, men på 16.mai blir det pre-mature feiring for rånerne. H.

FK Sykkylven - Blindheim  (1.90 - 5.00 - 2.40)
Sykkylven gikk på en smell mot Ørsta og ser nok et år ikke spesielt sterke ut. Blindheim mistet to poeng på overtid mot våre gutter. Har de reist seg etter denne knekken? InsideMan tror det, B.

Langevåg - MSIL (1.75 - 5.30 - 2.60)
Lokalderbyet i denne 16.mai runden. Dette er prestisje, der flere av MSILs spillere er tidligere gule i draktfargen og der Langevåg stadig har fått fram nye spillere eller hentet nye fra MSIL.
Det blir harde tak, verbal sjikane og spenning. Storebror er nok fortsatt best. H.

Rollon - Spjelkavik (2.15 - 4.75 - 2.15)
En ordentlig godbit på fredag kveld. Toppkamp delux der Vika tok tilbake ledelsen etter Rollons kollaps i Uggedalen. Rollon jakter på tabellteten igjen og blir røffe når byens to ramp lag møtes til dyst. Nå med et hardtkjempende Rollon mot et pentspillende Vika. Hvem går mest på fylla i kveld. Det kan avgjøre. U.

Valder - Godøy (1.75 - 5.20 - 2.65)
Nok en naboduell. Valder tapte knepent mot Vika og viser at de blir å regne med i år. Godøy vant endelig sist med 1-0 over ustabile Langevåg. De ser bedre ut enn mange har trodd på forhånd, men dette lukter likefullt H.

Skodje - Norborg (2.35 - 5.00 - 1.95)
I egen sak på selveste 17.mai! H

3 kommentarer:

 1. Merk mine ord, det blir bare en rett denne runden!

  SvarSlett
 2. Mine tips, som garanter gjeng inn!
  U - H - U - B - H.

  SvarSlett
 3. Ops! Gløymde ut ein klinkande klar H på Skodje - Norborg.

  SvarSlett