Sider

INSIDEMAN: FORHÅNDS TIL SPJELKAVIK

Endelig er det klart for kampen InsideMan ser på som årets største, i det minste på bortebane. Vi drar til ytterkanten av Ålesund, til Spjelkavika, for å møte divisjonens beste lag, på en av divisjonens beste gressmatter. 


Og vi har alt å vinne. Vika har det nærmeste vi kan kalle et stjernelag. La oss nevne Sondre Skulstad, Marius Halvorsen, brødrene Hagerup, Stian Mauren, Emil Viddal og Ola Valaas Skare. Kvalitet i fleng og en hard nøtt for våre gutter. Rykker ikke Vika opp, er det årets sjokk.

Når det gjelder Skodje gikk vi på en smell i nabokampen mot Norborg som er i storform. Denne uka er Lennart Tetlie på hurratur/utdrikkingslag i Polen av alle plassa. Snakka vi perla i nærheten av Krakow, Auschwitz? Uansett, ekstra gledelig i så måte at Ørskogs mangeårige playmaker Ole Jonathan Tangen e klar for den gule drakta, en klar forsterkning i kampen for fornyet kontrakt i 4.div. Frode J er dessverre skadet med smerter i anklene, mens vår kanskje største stjerne Eirik Hjelvik er småskadet enda og særs usikker til fredagens batalje. 

Mot Vika er det uansett ikke finspill som gjelder. Her er det defensiv struktur og trygghet og kynisme som teller skal det bli poeng mot de hvite.

Av skade blir man klok.
Ура Skodje
InsideMan

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar