Sider

INSIDEMAN SPESIAL: SLIK ENDER RUNDEN

Det går framover, både med synsinga til InsideMan og resultatene til Skodje. Her er rundens tips.

Norborg - Rollon (2.55 - 5.30 - 1.75)
De oransje blei feid av banen på forblåste Valdervoll og såg mildt sagt ikke sterke ut der. Rollon klarte til slutt å ta seieren mot hardtkjempende Blindheim. Dermed tok de også over tabellteten. Dette oppgjøret har en noe aggressiv historie, spesielt da Rollon Ultras herjet en periode. Vi går for B.

Ørsta - Sykkylven (1.50  - 5.75 - 3.20)
Det lukter krise i Ørsta. Et poeng på 4 kamper og riktignok et noe flatterende, men stygt 3-0 tap svir for Henning Nygård. Nå må det bli seier. Sykkylven maktet å rote bort 3-0 hjemme for Åram og endte kun opp med et poeng. Cruz fikk likevel visst form og det må han gjør i denne også. Hårfin H.

Godøy - Langevåg (2.30  - 4.90 - 1.95)
Godøy ligger ikke overraskende i bunn med sitt eine poeng, men har komt seg kraftig de siste kampene. Langevåg sto for en god prestasjon sist når Spjelkavik ble sendt hjem med null poeng. Islendingene er i form og da blir et seier på øya. B.

Åram - MSIL (1.57 - 5.50 - 3.00)
Åram spiller seg sakte, men sikte ut av stempelet som bunnkandidat og er som vi veit uhyre sterke heime. MSIL ser ut som uavgjorteksperten i divisjonen, men makter neppe det etter en lang kjøretur. H.

Blindheim - Skodje (1.50 - 5.75 - 3.20)
Egen sak. H.

Fredag: 
Spjelkavik - Valder (1.35 - 6.00 - 4.10)
Rundens høydare spilles fredag. Høytflyvende Vika kom seg ned på bakken igjen med tap i Sula. Det skal fort revansjeres mot et Valder-lag som knuste Norborg med Henrik Hole Oksnes tilbake på laget. Er han med nå også? Da kan det bli tettere enn antatt, men fremdeles en knapp på de hvite. H.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar