Sider

NY SPILLER KLAR FOR SKODJE

Roger Furnes har fått ytterligere en spiller å velge mellom. En tidligere Ørskog-spiller har skrevet under for Skodje.


Ole Jonathan Tangen dukket for litt tid siden opp på Skodje-trening. Selv om Ørskog ble lagt ned etter fjorårets sesong, har Tangen hatt et ønske om å fortsette fotballkarrieren. Nå er det klart at han skal prøve lykken i Skodje de neste årene.

Tangen er i utgangspunktet midtbanespiller, og bør være godt kjent for de fleste på Skodje. Om Roger ønsker det er han tilgjengelig allerede til fredagens tøffe bortekamp mot Spjelkavik.

Ellers har ytterligere et par Ørskog-folk spurt om å få trene med Skodje en tid framover. Dette har de fått ja til. I forhold til disse er det ikke snakk om noen overgang med det første.

Med dette ønsker vi Ole Jonathan Tangen velkommen til Skodje IL. Måtte du bli en solid forsterkning og hjelpe oss til å etablere oss i 4. divisjon!

14 kommentarer:

 1. Skodje tapper Ørskog slik at de må legge ned seniorlaget sitt. Da har dere vel fått det slik som dere ønsker.

  SvarSlett
 2. Sikkert som eneste klubb i området har vi ikke ringt etter en eneste Ørskog-spiller. Så den må du lengre ut på landet med.

  SvarSlett
 3. Huska for nokre år siden,da skodje hadde problemer.da var linjene rødglødende mellom øil og skodjespillere.

  SvarSlett
 4. Bra du he fulgt me i timen, anonym. Ørskog trakk laget sitt før seriestart, og da va nok nevnte Tangen inkludert i det reknestykket. En anna ting e at ingen på Skøye ønska at Ørskog skal vær uten seniorlag, men når dette e et faktum e det kjekt at en god spiller som Ole Jonathan ikkje he problem me å ta turen til Skøye. Velkommen ska du vær, Ole Jonathan:)

  SvarSlett
 5. Bjørnar Kvamme er klar for Stordal

  SvarSlett
 6. Trenger ikke ringe for å gjøre en henvendelse, dette blir gjort under bordet av mange klubber. Ser ingen problem her i at Skodje og andre klubber ønsker seg spillere fra Ørskog, noe annet ville overraske de fleste.. Ørskogspillerene er vel nå godt fordelt i andre klubber i distrktet, at noen spesielle blir kontaktet vil det bestandig bli.

  SvarSlett
 7. Herlighet.. Ørskog e nedlagt og tre folk fra sjøholt he spurt om å få være med å trene med skøye. det må da vel være utelukkende positivt??

  Nåkke anna ville no være om en prøvde og skaffe tre-fire ørskog folk som ville danka ut lokal ungdom, men det er no ikkje tilfelle i det heile tatt!!

  SvarSlett
 8. Det er sant som Skodje sier. Ørskog er glade for at de få som er igjen går til andre klubber og spiller fotball inntil A-laget er oppe å går igjen. Det blei dei oppfordra til å gjøre. Ørskog hadde 5-6 mann igjen til høsten, det er ingen andre lag som har "tappa" Ørskog for spillere.
  Til joakim: Det du snakker om med rødglødene telefonlinjer har ingenting med Ørskog å gjøre men en spesiell trener som Ørskog hadde da.Han er jo ganske kjent for å være aktiv på transfermarkedet. Ørskog har aldri vært interessert i å "stjele" spillere fra andre klubber, men det var altså han.
  Lykke til i Skodje Ole!

  SvarSlett
 9. Slapp av folkens, det er jo bare en anonym som prøver å lage litt bråk mellom ørskog og skøye. Han trenger ikkje å klare det.

  SvarSlett
 10. Etter mi meining hadde det beste vore at Ørskog klarte å få med eit 7-ar lag i år slik at dei beheldt ei kjerne spelarar for å kunne kome tilbake i 6. div. komande sesong.
  Når det ikkje gikk er det nestbeste at ein del Ørskogspelarar, som ynskjer det, går på utlån til naboklubbar slik at dei held seg igong med fotball. Igjen med sikte på starte på nytt med Ørskog A-lag i 2013.

  SvarSlett
 11. Men den store skuffelsen er vel at Bjørnar trappar ned i Stordalen, i staden for å nytte høvet til å kome seg på eit høgare nivå.

  SvarSlett
 12. Må være kjekt for Skodje at Kvamme velger 5. divisjon istedet for 4. divisjon!

  SvarSlett
 13. ka e vitsen med å spre løgna og drit om alt mulig? skøye he eivind og drøssevis av lokale spillera på vei opp og fram. dei e framtida

  SvarSlett
 14. Kjekt med ørskogbygdere i Skodjetroppen!
  Eg som utflytta "Skøyebygder" må vell ta den korte turen til Spjelkavika for å sjå kamp førstkomande fredag, håper han er klar for å vise kva han er god for!
  Stå på videre, er vell ingen hemmelighet at folk detter fra litt på hausten, mtp. studier utanbygds osv. så trenger vell litt folk i en ellers så tynn Skodjetropp!

  A.S

  SvarSlett