Sider

1-1 ETTER DRAMATISKE SLUTTMINUTTER

Stordal åpnet best og tok ledelsen, men Skodje kom sterkere tilbake utover i kampen. Etter en dramatisk avslutning på kampen endte det 1-1 i lokaloppgjøret på Kirkebø stadion.


Etter at Eivind Erstad utlignet 14 minutter før slutt utviklet det seg til å bli dramatiske sluttminutter. Skodje var først og fremst laget som jaktet 2-1, men sju minutter før slutt trodde nok de fleste det gikk mot et nytt tap. Stordals Simon Tekeste gikk i bakken, og etter lang tids tenking dømte dommer Tove Tandstad straffespark.

Da startet bråket. Skodje-spillerne mente det var soleklar filming siden han falt lenge etter den eventuelle forseelsen, mens Stordal-spillerne ville ha straffe. Etter en lengre diskusjon med sin assistent valgte faktisk Tove Tandstad å ikke dømme straffe likevel.

Dermed levde poenghåpet for Skodje, og bare manglende presisjon i de avgjørende situasjonene gjorde at ikke alle poengene ble med til Skodje. Spesielt var sjansen til målscorer Eivind Erstad på overtid stor da han kom helt alene med Stordals gode og unge keeper.

Alt i alt var det vel likevel greit nok at det endte med uavgjort. Stordal åpnet godt og var klart best de første 25 minuttene. Derfor var det fortjent at laget tok ledelsen ved Simon Tekeste.

Skodje tok over spillet midtvegs i omgangen, men det nærmeste laget kom var en kjempesjanse ved Eirik Hjelvik som skjøt like utenfor etter en halvtimes spill.

Stordal åpnet best også etter hvilen, men klarte heldigvis ikke å omsette i mål. I det hele tatt var det nok en litt rotete andreomgang, men i det store og hele følte vi at Skodje var det aller farligste laget. Blant annet trodde flere at Eirik Hjelvik hadde utlignet da han banket et skudd i tverrligger og ned, men til tross for en viss Skodje-jubel og at linjedommeren innrømmet at den gjerne kunne ha vært inne ble det ikke mål.

Stordal var for så vidt veldig farlig på et par dødballer, men da 2-0-scoringen uteble så Skodje sitt snitt til å sikre inn utligningen. Nok en gang var det Eivind Erstad - Skodjes eneste målscorer hittil i år med sine fire mål - som var sist på ballen.

Begge lag kunne som nevnt tidligere tatt med seg seieren mot slutten, men det endte altså i en ikke veldig overraskende poengdeling. I ettertid var Skodje-spillerne litt skuffet over at det ikke ble tre poeng, men samtidig må vi ta med oss at innsatsen de siste 60 minuttene var et stort framsteg i forhold til de foregående kampene.

Med samme innsats - og litt større pasningspresisjon - er poengmulighetene svært gode mot ÅVK neste uke.

Til slutt tar vi med en kommentar fra Skøyerane-leder Kimmen Eide som naturligvis var på kampen.
- Dommeren viser stort mot ved å gjøre om på straffesituasjonen. Dette var et viktig poeng som forhåpentlig kan være starten på en snuoperasjon. For øvrig svært morsomt å være til stede på en sånn 4. divisjonskamp der du overhodet ikke vet hva du kan vente deg i neste trekk, sier Kimmen som ellers var fornøyd med at han slapp inn gratis på Kirkebøe.

Kampfakta:
Stordal - Skodje 1-1 (1-0)
Bane: Kirkebø stadion
Tilskuere: 100
Dommer: Tove Tandstad
Mål: 1-0 Simon Tekeste (10), 1-1 Eivind Erstad (76)
Skodjes lag: Ole Willumsen - Sigmund Mestad, Eirik Fylling, Marius Fylling, Vegard Eriksen - Sondre Beite, Eirik Hjelvik, Vegard Hjelvik, Eirik Høivik, Magnus Strømmen - Eivind Erstad.
Innbyttere: Bjørnar Aure, Ole Tangen og Tobias Sortehaug.

4 kommentarer:

 1. Svak kamp av begge lag til lokaloppgjer å vere. Masse feil og rimeleg lunken innsats.
  Dei 32 tilskodarane, 30 frå Stordal, ein frå dalen og ein frå Skøye fekke lite underhaldning, bortsett frå ein merkeleg straffasituasjon. Kan nokon forklare meg kva som skjedde her?

  SvarSlett
 2. Du er som vanlig veldig positiv.

  SvarSlett
 3. Må huske dei tell alle med sesongkort!!

  SvarSlett
 4. Grubla litt på denne straffesituasjonen på min tur til Solnørfjellet i dag. Pussig sak i grunnen.
  Frå min sitjeplass på tribuna ser dette ut som klart skodespel av Stordal sin Tekeste. Han hiv opp begge bein og stuper etter at han har mista kontroll på ballen. Dermed skal det dømmast frispark til Skodje og gult kort for filming til Tekeste.
  Men dommaren bles faktisk for straffe til Stordal, etter å ha nøla lenge, må ha blitt påvirka av press frå tribune og Stordalspelarane. Etter å ha fått tenkt seg om innser ho at ho ikkje har sett nokon straffesituasjon og konfererer med sin nermast assistentdommar. Dei blir enig om dropp av ballen.
  Vaksent gjort av dommaren å gjere om sin eigen feil i starten av situasjonen.
  Stordal.nu har gjort eit nummer av at Tekeste sjølv seier det var klart straffespark. Ja, kva skulle han ellers sei? At han filma?

  SvarSlett