Sider

INSIDEMAN: FORHÅNDS TIL MSIL

Etter et bittert tap kommer gjerne en orgasmisk opptur. Kommer den torsdag?
Det finnes ingen tvil om at forrige ukes tap mot Valder etter en godkjent pluss prestasjon var av det deprimerende slaget. Vi hadde fortjent poeng. Men nå er vi tilbake på eget fabrikkproduserte gress. Og om ikke gresset på stadioen er av det ekte slaget, har i det minste andre gress i bygda nådd en kjent lukt. Det sikreste vårtegnet er at det lukter kumøkk gjennom hele forbanna bygda og det er også synonymt med poeng til Skodje.

Men da må klubben InsideMan har kalt for nemesis siden første brystmelks utspring, MSIL, beseires.
Først, nær sagt som vanlig, wiki:
"Klubben ble stiftet juni 1945 som Mauseidvåg Idrettslag. Før 1990-sesongen i 5. divisjon skiftet klubben navn til Sula Fotballklubb, men sesongen endte med sisteplass og nedrykk til 6. divisjon. Etter at klubben hadde rykket opp til 4. divisjon i 1999, skiftet klubben navn til dagens, Mauseidvåg og Solevåg Idrettslag. Sesongen endte for øvrig med en 8. plass."

MSIL kom à poeng med Skodje i fjor og reddet seg i siste liten da det en stund såg ut til å bli nedrykk ganger to på Sula. I år har Skodjebloggen tippet laget på siste plass og etter tre serierunder ligger MSIL, ja nettopp, på bunn med sine to poeng, men det er tidlig enda og det er kun et poeng bak for eksempel Skodje og kun et tap på første tre er fasit. Laget har god lokal tilknytning og vanligvis stort engasjement rundt laget. Kamper mellom de gule og grønne ender ofte med høy temperatur og mange mål og MSIL har også i år spillerne til å skore mange mål, samt lekke bakover. Vi håper det lekker mer bakover enn det renner inn fremover.

For Skodje er gutta optimistiske etter en okay sesonginnledning tross lite poeng. Nå som vinteren endelig kom til Sunnmøre har også forkjølelsene og småsjukdommene komt som vanlig. Det preger troppen, der flere sliter med småskader, men likefullt spiller torsdag. Nå er det i tillegg sagt at vi endelig får se opphypede (fra InsideMan) Håkon Opsal, i det minste varme benken. Tidligere i vinter var vi klart bedre enn de grønne fra Eikrem (?) uten å makte å skore, med en Eivind Erstad i rute på antall øl (per mål) fra bygdevenner i Dalen, lukter det mål for de gule torsdag.

Husk den ukristelig tidlige kampstarten på den velsigna fridag. Tidlig opp og stå! Nå overlater InsideMan ordet til de vise menn og trekker seg tilbake til å feire de glade nyheter fra Manchester i dag, framtida ser lys ut.

Imorgen er en annen dag
MSIL SKODJE वळा
InsideMan

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar