Sider

JØRGEN JUVE: RUNDENS HOT OG NOT

I denne runden er det to på hotlisten som har fordelt seg på 6 mål, og statistikken blir avgjørende for not. Her er rundens hot og not!

Hot
1. Adnan Chafouh Idrissi
Var i fantastisk form mot Valder. Ikke bare scoret han hattrick, men han sikret seieren til Rollon i sluttminuttene. Spiller på ett lag i medgang, og da avgjør en sine kamper på tampen av kampene. Imponerende av Idrissi, som ble Rollons eneste målscorer.

2. Ørsta
Imponerer i starten av årets 4.divisjon. De ligger foreløpig på en god 4.plass etter 5 runder. Et lag som alltid finner frem talentet og bruker de. Et lag med mye potensial, og har fått en god start på årets sesong.

3. George Eikrem Olsen
Fra en hattrickhelt til en annen. Olsen imponerte mot Åram/Vankam og stoppet ikke før han fikk sitt hattrick. Dette var runden for tremålscorere. 

Not
1. Åram/Vankam
Lekker som en sil, slipper inn mål etter mål. Etter 5 runder har de sluppet inn 19 mål, det betyr at de har ett gjennomsnitt på 3,8 per kamp! Forsetter denne trenden videre i sesongen, vil de være storfavoritter til å bli årets dumpekandidat.

2. MSIL og Stordal
Hva har de to lagene til felles? De vinner ikke på hjemmebane. Etter 5 runder står både Stordal og MSIL uten en 3 poenger hjemme. Skal en overleve i denne divisjonen, må man vinne de kampene hjemme, hvor man har sitt fort! 

3. Skodje 
Scorer alt for lite mål. Etter de første 5 rundene har det blitt scoret 4 mål, ett snitt på 0,8. Må øke snittet betydelig om drømmen om en plass midt på tabellen skal bli reell. Som Roar Stokke ville sagt «de må åpne boksen med scoringsansjos!». 

Gratulere med overstått 17.mai
Spaltist,
Jørgen Juve

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar