Sider

SPILLERPROFIL: EIRIK HJELVIK

For å få saken om Valder-tapet lengst ned på sida slenger vi like godt ut nok en spillerprofil. Denne gang er det den yngste av trenerduoen som skal i ilden.


NAVN: Eirik Nesset Hjelvik
ALDER: 23
POSISJON: Midtbane
MÅL FOR SESONGEN: Først og fremst unngå den verste nedrykksstriden. Vidare at vi har godt humør og beheld dei fleste spelarane gjennom sesongen.
BESTE FOTBALLOPPLEVELSE: Av mange må eg trekkje fram opprykket til 4. divisjon i 2009. Det var artig å ta innersvingen på "storlaga" MSIL og Larsnes/Gursken som alle trudde skulle vere fullstnedig overlegne.
VERSTE FOTBALLOPPLEVELSE: Det å bli utvist på Hydro Cup i storkampen mot Molde - for å stille inn ein mur (!) - er fortsatt tung å svelge. Gult kort var nok til "utvisning" sidan det var smågutenivå.
HVILKEN SKODJE SPILLER ER DITT FORBILDE: Det må bli Bjørnar Aure. Ingen eg unner meir å spele fast i Skodje-drakta enn han. Er imponert over alt han har gjort for å kome tilbake.
NOE ANNET DU VIL SI: Er ikkje i tvil om at dette Skodje-laget er det mest spanande på fleire år. Håper vidare at vi i løpet av året skal bli meir samansveisa på tvers av laga slik at alle føler tilhørighet til kvarandre etter kvart. Det er morsommare å spele fotball til fleir som bryr seg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar