Sider

JØRGEN JUVE: RUNDENS HOT OG NOT

Etter den tredje serierunden er det en av forhåndsfavorittene som skuffer mest. Her blir også spillerprestasjonene hyllet, her er rundens hot og not!


Hot
1. Steffen Elde
Valder har en klassespiller i Steffen Elde, han avgjorde kampen mot Skodje på nærmest egenhånd med sine to scoringer. Han kan bli svært avgjørende for Valder sin tabellplassering i år, en stor spiller.

2. Kristoffer Søviknes
Kristoffer Søviknes er brennhet om dagen. Med hattrick mot Blindheim, er han nå toppscorer i 4.divisjon, og kommer nok til å bøtte inn mål for Norborg framover.

3. Sven Harald Nyvoll
Husker du Zlatan mot England? Sven Nyvoll ville forsøke på og ikke være noe dårligere. Han saksesparket inn til 1-2 mot Stordal, som var med på å sette i gang redningsaksjonen, for å få med ett poeng hjem til Godøya. Stillingen ble 2-2.

Not
1. Emblem
Skal være ett av de store stjernelagene i 4.divisjon i år, men til nå har de spilt som kjedlig et Stokemannskap. Spiller ut til back og banker ballen opp mot motsatt ving. Slik har de spilt de tre første rundene. Ytterst spesiell spillefilosofi av ett lag med så mye talent!

2. Norborg.com
Etter at treningskampen mellom Emblem og Norborg ble Emblem hylla som Barcelona. En mildt sagt spesiell sammenlikning og skivebom. I Skodje har vi aldri sett Dani Alves og Adriano banke ballen opp mot Messi. Slike sammenlikninger burde aldri finne sted på en så seriøs nettside. Til neste gang håper vi at de ikke har drukket sterkere alkohol før de legger ut sine saker på nett.

3. Stordal
En kan si at det er godkjent og ikke tape i de tre første runder, men å rote vekk en 2-0 ledelse mot Godøy holder ikke om laget skal holde seg i divisjonen. Tre uavgjorte kamper hittil blir det også for få poeng av. Venter stadigvekk på årets første seier, men må stramme opp i forsvaret før det kommer noen seier. 

Spaltist,
Jørgen Juve

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar