TRE TAPTE POENG PÅ VALDERVOLL

Sjelden har Skodje hatt større mulighet til å plukke med seg poeng fra Valdervoll. Derfor var det ekstra skuffende å reise hjem med et 2-3-tap i kveld.
Da Eivind Erstad utlignet til 1-1 etter 60 minutter, trodde nok de fleste med Skodje-sympati på Valdervoll at bortelaget skulle ta seieren. For det var faktisk Skodje som styrte store deler av kampen på Valdervoll.

Men bare minutter etter gikk det galt bakover. Flere klønete feil på rad gjorde at Steffen Elde kunne sette inn 2-1. Vondt ble til verre da Valder kontret inn 3-1 like etter.

Skodje styrte andreomgangen, men Valder forsvarte seg godt og Skodje var lite oppfinnsomme - eller slo vekk ballen - på den siste tredjedelen. Eivind Erstad fikk uttelling til 2-3 i det klokka passerte 90 minutter, men Skodje maktet aldri å sette ballen i nota og få en utligning etter dette.

Når det gjelder førstoemgangen startet den på verst tenkelig vis. Skodje startet kampen åpenbart for seint, for bare etter et par minutter fikk Steffen Elde sette inn 1-0. Også denne omgangen var det Skodje som hadde det meste spillet, men tidvis så det ut til at en del hadde støt i pasningsfoten. Likevel hadde Skodje tre-fire store sjanser som kunne endt i scoring, men ballen ville ikke nota. Motsatt veg var Valder farlig på kontringer og på dødball. Like før pause kunne Elde satt inn det som ville blitt hans tredje totalt på en stor sjanse.

Alt i alt en kamp Skodje absolutt kunne ha vunnet ut i fra spill og sjanser .Men vi var for gavmilde bakover, og selv om vi møtte et Valder-lag som er svakere enn på flere år, skal vertene ha skryt for å forsvare seg godt, ligge kompakt og være flinke til å spille på resultat. Sånn sett var Valder klokere enn Skodje og fortjente derfor å ta med seg seieren.

Ellers veldig hyggelig at Bjørnar Aure gjorde comeback i dag. Han fikk med seg de siste fem minuttene som innbytter.