ÅRETS TREDJE TAP MOT MSIL

Nok en gang hadde Skodje mest ball, men det hjelper lite mot effektive motstandere som er gode på dødball og hurtige overganger.

0-3 ble sluttresultatet etter at bortelaget ledet 0-1 til pause, dermed ble det nok et tap mot et av lagene som er spådd å kjempe i bunnen.

Selv om hjemmelaget stort sett hadde kontroll bakover, var gjestene farlige når de angrep. Midtveis i førsteomgang stanget MSIL inn ledermålet etter et godt innlegg fra høyrekanten. Skodje fortsette å spille ball resten av omgangen, men kom til få sjanser, og når sjansene først kom var avslutnignene for dårlige.

Det samme kampbildet fikk vi se etter pause, et bortelag som la seg stadig lavere, uten at Skodje maktet å skape de store sjansene av den grunn. Upresise pasninger på den siste tredjedelen av banen var nok en gang symptomatisk for hjemmelaget, og når man kom til avslutninger reddet MSILs keeper. Dermed endte det som det ofte gjør, MSIL kom på nok en kontring som endte med frispark i farlig posisjon. Det satte Stian Hellevik hardt nede i det lengste hjørnet og dermed sto det 0-2.

Mot slutten av kampen presset hjemmelaget stadig mer på, slo stadig lengre baller opp mot spissene, men et solid MSIL-forsvar ryddet stort sett greit unna. På overtid ble kampen punktert etter rot i Skodje-forsvaret, som førte til at Roy Magne Sunde kom alene med keeper og satte den sikkert i mål.

En kamp Skodje burde fått med seg noe fra, men bortelaget var tøffere i duellspillet og hadde generelt sett større vilje. Neste kamp er borte mot Stordal, da må intensiteten opp flere hakk om det skal bli poeng. Og poeng må det bli om man skal ha håp om å unngå den verste nedrykksstriden denne sesongen.