Sider

INSIDEMAN: FORHÅNDS TIL GODØY

Så ble det en etterlengtet opptur selv for InsideMan.
Derfor hadde InsideMan lovt å være postiv denne gangen, så: Takk for en flott kamp gutta. Det får holde, for en skal som kjent helst ikkje hvile på sine laurbær og skal plassen i divisjonen reddes bør det tas poeng mot motstandere som torsdagens, Godøy. Riktignok er folket på øya med de røde drakter høyt opp for tida etter seieren over divisjonsfavoritt Hareid på Hareidlandet. Det er lov å håpe at folket på øya har hvilt på sine laurbær og feiret vel hardt med heimbrenten. Det spørs om ikkje det popper ut en del nye smårollinger på Godøya nøyaktig ni måneder etter bragden på Hareid. Godøy, som var tippet ned i fjor har et svært kapabelt mannskap og er ingen walk-in-the-park verken hjemme eller borte. Selv om vi har hatt et generellt godt tak på Godøy de siste årene er det likevel ingen automatikk i at vi skal ta med oss poeng hjem torsdag. Før vi glemmer det helt tar vi en titt til verdens mest pålitelige kilde, wiki:

Godøy har et eget idrettslag, Godøy IL Seniorlaget i fotball spiller i 3. divisjon. Hjemmekampene spilles på Myrtun fotballbane.

No kidding wiki!
Når det gjelder våre gutter har optimismen økt betraktelig siden sist, der selvtilliten fikk en solid boost med seier. Denne troppen slo Godøy 7-1 i vinter og sitter med gode minner fra tidligere møter. Men de bør ikke tro at de skal ut på matta og pynte på målforskjellen torsdag, da blir det tap. Som vi fikk se sist er det viktig med bidrag fra unge Håkon Opdal. InsideMan har nevnt spilleren gang etter gang og endelig fikk Ringstad og co på tribuna sett talentet i aksjon. Da fikk vi se skoringer i flertall, neppe tilfeldig, forhåpentligvis føle han seg frisk og rask også torsdag. Vi får håpe at de unge offensive spillerne på laget kan skape litt kaos for Godøys bakre rekker og herje seg litt fram til poeng, helst tre i tallet i et tidvis sommerfyllt sunnmørsk rike.

No livnar det i lundar!
Godoy kužel pro Skodje!

InsideMan

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar