Sider

JØRGEN JUVE: RUNDENS HOT OG NOT

I en runde hvor hjemmelagene imponerte mest, fikk vi plass til ett bortelag, og en spiller som scoret ett fenomenalt frisparkmål i rundens hot. Finn ut hvem her!

Hot
1. Anders Molnes
Ryktene sier at Vigrafødte Molnes scoret ett av de vakreste frisparkene som en Ørstaspiller har skutt. Husker du Per Egil Ahlsen mål mot Viking i 1984 i cupfinalen? Ikke? Rapportene sier at Molnes smelte til fra 30 meter, og limte den i vinkelen. Om du vil ha fornemmelsen om hvordan målet var så ta en kikk på Ahlsens mål frå 84 HER.

2. Godøy og Sven Harald Nyvoll
Rundens store overraskelse. Like overraskende som at Daniel Chima Chukwu scoret mål mot Hønefoss. Ledet 3-1 til pause, og selv om Hareid forsøkte seg med en sluttspurt, så holdt de unna og vant kampen 4-3. En sterk borteseier av godøyingene - og ikke minst av Sven Harald Nyvoll som banket inn fire goller!

3. Ole-Kristian Aarseth
Er «uoffisielt» den yngste målscorer i årets 4.divisjon. 16 år og 5 dager gammel satt han ballen via tverrliggeren og i mål. Norborgeren er mest kjent som en lovende alpinist, men kan mer med bena enn å stå på ski.. Tydeligvis!

Not
1. Valder
Bom, sa det når det smalt bak Valders keeper. Hele syv baller måtte målvakten plukke ut av sitt bur. En av overraskelsene i fjor, der de viste solid spill hele sesongen. De vil vel helst glemme kampen mot Emblem snarest mulig, men de burde, og må, trene hardt den neste uken etter denne fadesen.

2. Skøyes oddser
Var storkjeftet og høg på seg selv når han tippet sikker H til Hareid. Ga lovnad om å spise sin egen hatt om Godøy slo Hareid. Fikk en saftig retur med Godøy sin twittermelding «@Skodjeil Dere kan lete fram hatten og begynne å krydre den!» Håper personlig at dette blir filmatisert og en YouTube-hit.


3. Torgeir Halsen
Ikke mye ros å gi til Halsen etter 4-2 mot Skodje. Scoret ett og var en god spiller, men brukte ellers mer fokus på hva dommeren ikke dømte, enn hvordan han selv spilte. Det så ut til at selv ÅVK-spillerne var frustrert på sin lagkamerat som ikke hadde fokus på kampens spill. Det må sies å være spesielt av en som er dommer selv!

Spaltist,
Jørgen Juve

1 kommentar:

 1. JJ Må nok til Godøya og ete hatt i fylgje Stordal.nu.
  Takk og pris, då kan tippetips halde seg heime.
  Saksa frå Stpordal.nu:
  "Stor i kjeften
  Sist veke small bomba i den siste kampen, etter at samtlege heimelag hadde innfridd kvelden før. Verst var nok dette for skodjebloggen sin Jørgen Juve - som lova å ete hatten sin dersom Hareid avga poeng mot Godøy....
  På ulike medier les vi at Godøy vil stille med både grill og krydder - og truleg har dei også eit kamera som kan fange seansen. Sikkert til glede for mang".

  SvarSlett