FANTASTISK LAGINNSATS GA TRE POENG

Herlig laginnsats, krydret med tre vakre mål, sørget for en råsterk Skodje-seier på Godøya. Til slutt endte det 3-1.

Dermed reiste Skodje hjem med tre poeng fra Godøya for andre år på rad etter en jevnspilt affære på ei humpete grasbane.

Den store underholdningsdelen for publikum kom de siste 20 minuttene. Da Svein-Arve Alnes utlignet til 1-1 på et fantastisk frispark trodde nok hjemmesupporterne at det gikk mot tre poeng.

Scoringen ga blod på tann, men i stedet var det Skodje som fikk rom å boltre seg i motsatt veg. Bare minutter etter spilte Håkon Opsal gjennom innbytter Sondre Beite. Han gjorde ingen feil og banket inn 2-1. Kampbildet fortsatte. Fem-seks minutter før slutt gjentok bedriften seg. Opsal til Beite - i mål og 3-1!

Mot slutten av kampen hadde Skodje flere muligheter til å øke til 4-1, men det ville seg ikke foran mål.

Når det er sagt ville 4-1 vært veldig i overkant. Skodje tok riktignok kommandoen, og bare etter et lite minutt var Opsal alene med keeperen. Åpningsminuttene var jevnspilte, men etter hver tok Godøy over. Fra et kvarter og utover var det Godøy som presset på.

Vertene hadde et par-tre brukbare muligheter, men avslutningene sto ikke i stil. Skodje slet med å komme seg til hektene i denne perioden.

Heldigvis har effektiviteten snudd seg litt de siste kampene. For fem minutter før slutt mottok Ole Tangen ballen innenfor 16-meteren. Han banket den like godt opp i motsatt kryss. Et deilig mål som ga litt mer ro inn i Skodje-gjengen.

Med Godøy-mål i deres beste periode ville det nok blitt tøft, men de siste minuttene inn mot pause fikk Skodje omsider løftet seg litt.

I andreomgang hadde egentlig Skodje veldig god kontroll på Godøy. I åpningen var Skodje det beste laget. Derfor var det nok litt irriterende at 1-1-scoringen kom på et frispark. Da ble det litt mer stress, men heldigvis kom målet umiddelbart andre vegen.

Etter det kjempet samtlige spillere som noen helter på den vanskelige Godøy-matta. Med slik innsats er det liten tvil om at det blir mange Skodje-poeng etter hvert.

Neste mulighet er allerede mot Hareid neste torsdag. Den kampen spilles på hjemmebane.