Sider

INSIDEMAN: FORHÅNDS TIL VALDER

En av de vanskeligste kampane for året tradisjonelt sett, men kanskje ikkje i år.
Etter en lang og innholdsrik 1.maifeiring under parolen "Boikott Israel minus perioden 5 til 18.juni 2013" er InsideMan klar for litt synsing forut for møtet med et av de dominerende lagene på Sunnmøre de siste ti årene, Valder.

Men i år er mulighetene store for seier mot de blå, selv på Valdervoll. For Valder har hatt en noe frynsete sesongoppkjøring med lite folk og medioker stemning. Før sesongen forsvant to blad Skjong og målmaskin Adrian Blindheim til Skarbøvik og ting såg ikke veldig lyst ut, men etterhvert kom sannsynligvis 4.divs beste spiller Steffen Oksnes Elde etter en periode i Volda og nå har allerede Ole Johan Skjong gått lei av Ålesunds utkant og kan være klar til møtet mot Skodje. Vi har i alle år hatt gode kontakter i kretsen så håpet er at 1.mai og hjelpende Skodje-supportere i kretsen ordner en sen papirbehandling og at de gule slipper den tekniske eleganten Skjong. Forøvrig er det verdt å nevne at Valder alltid er gode på rekruttering noe til og med wiki har fått med seg:
"Idrettslaget Valder (stiftet 25. august 1956) er et idrettslag på Valderøy i Giske kommune.
Valder har i dag aktiviteter innen fotball, håndball, friidrett samt allidrett for de yngste. På fotballfronten har de ulike serier til ulike aldere. Valder G-97 (G-97 står for de guttene som er født i 1997) vant i 2010 km-tittelen (kretsmesterskapet på sunnmøre). Kepperene til G-97 er Vegard Mauren Richardsen og Vegard Thu Valderhaug. Kapteinen er Lars Valderhaug."
Med andre ord ikke en dritt om lagets A-lag som for få år siden var blant Sunnmøres fire beste lag. Nå har litt mange Jønssoner og Oksneser forsvunnet til at laget klarer å hevde seg skikkelig, selv i toppen av 4.div. Men hjemme i sin egen "heksegryte" Valdervoll tar de godt med poeng og gjør det fort mot Skodje også.
Etter seier sist har Skodje etter to kamper allerede flere poeng enn Molde etter seks kamper, det lover godt. I tillegg fikk Waag smake på smultringen som garantert ga mersmak. Gutta har kanskje hatt større fokus på det defensive og kyniske i starten, men nå lover vi en offensiv gjeng som ønsker å angripe på Valderøya. Selv om treningsuka har vært laber og oppmøte såder, er troppen omtrent fulltallig. Fremdeles får ikke sunnmørspublikummet nyte talentet til Håkon Opsal som fremdeles er skadet, men talent blir det nok av på bana torsdag uansett.
Duellen i kampen: Steffen Oksnes Elde vs Eirik Hjelvik
Politikere er mennesker som, når de ser lys i enden av tunnelen, beordrer mer tunnel.
Mi Skodje
InsideMan

PS: Endelig er den levende legenden Bjørnar Aure tilbake i Skøye-troppen og vil garantert få spilletid mot Valder

2 kommentarer:

 1. Pauseresultat:
  Stordal-Godøy 2-1
  Blindheim-Norborg 0-2
  Emblem-Rollon 0-1
  Valder-Skodje 1-0
  Ørsta-ÅVK 2-1
  MSIl-Hareid ??

  SvarSlett
 2. Sluttresultat:
  Stordal - Godøy 2-2
  Blindheim - Norborg 0-4
  MSIL - Hareid 2-4
  Emblem - Rollon 3-3
  Ørsta - ÅVK 3-2
  Valder - Skodje 3-2 Pokker!
  Målrikt med 30 mål på 6 kampar.

  SvarSlett