Sider

JØRGEN JUVE: RUNDENS HOT OG NOT

I denne runden tar vi fatt på vårt eget Skodjelag, og gir plass til en målscorer av rang på hotlisten, finn ut hvem her!


Hot

1. Kim Tore Husøy
For god for 4.divisjon? Ja, mener Jørgen Juve. Uten Husøy hadde det vert vanskelig for Hareid å kjempe om opprykk. I den 3. serierunden scorte han 2 mål, og mot Stordal avgjorde han kampen på overtid.


2. Rollon
Rollon er sterk, virkelig sterk. 13 mål på 4 kamper, og har 10 poeng, må være den sterkeste kandidat til å gå en divisjon opp, til de stote karene. Sterkt å si etter 4. runder, men trolig vil de krone toppen av 4.divisjon til høsten.

3. Charles Tøsse
Ikke nok med at han har 4.divisjons kuleste navn, han er ordfører i Stordal Kommune, og tar like gjerne ansvar for Stordalens stolthet, til en permanent løsning er klar. Så er det spennende å se hva Høyrepolitikeren kan utrette på den tid han har ansvaret for Stordal.


Not
1 Skodje
Skodje, Skodje, kjære Skøye. Det er ikke til å ta av seg hatten for, torsdagens prestasjon. Ett sviende tap mot MSIL, der 3 poeng skal tilhøre Skodje på hjemmebane. Håper trener Hjelvik, strammer seg selv og sine disipler opp, slik det blir bedring i tiden fremover.

2. Eirik Nakken Høivik
Kanskje trenerens manglende oppstramming gjør at slike talent starter med slike ufine triks? Høivik strakte frem hånden etter ballen, og tok en av tidenes største hands. Flaks for unggutten var dommeren opptatt med å sjekke hvor lang tid kampen var spilt, så Høivik slapp unna med det soleklare gule kort. Ufint.

3. ÅVK
Tung start, to poeng, ingen seirer på 4 kamper. Må komme i gang om de ikke allerede til juni skal bli jaget av nedrykkingspøkelse. 4-1 tap mot Godøy i denne runden, og må begynne med forsvarstreningen nå! 

Spaltist,
Jørgen Juve

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar