JØRGEN JUVE: RUNDENS HOT OG NOT

Så er endelig rundens hot og not tilbake. Her er det mange godbiter å lese seg frem til, nyt den her!

Hot
1. Mathias Dyb
Om man nevner navnet Mathias Dyb på Valderøya denne helgen, så vil historien om hans comeback fra start bli omtalt som en legende. Etter ett lengre skadeopphold var Dyb sulten som en løve, og scoret 4(!) mål i sitt comeback fra start. Intet annet enn imponerende.

2. Stig Monsen
Monsen var ikke tilfreds med sine disipler etter første omgang mot Stordal, og slo til med en Kjetil Rekdal/Sir Alex Ferguson/Mons Ivar Mjelde-tale, ofte omtalt som en tordentale, i pausen. Det satt virkelig fyr på Rollonguttene, og de avsluttet kampen med stil, og gikk seirende ut av kampen, etter å ha scoret fire mål i 2.omgang.

3.  Uavgjort
Noen som har oddset uavgjort i samtlige kamper denne sesongen?  Om du har, kjenner du til denne statistikken, hvis ikke, les her: To nye uavgjortkamper denne runden, i det som ser ut til å bli det store uavgjortåret. Totalt har elleve av 42 kamper endt uavgjort i år. Med en snittodds på rundt fem ville du hittil i år gått 1300 kroner i pluss om du hadde satset U på samtlige kamper hittil.

Not
1. Blindheim
Må se seg selv i speilet etter 1-5 nederlaget mot Valder. Går fra 4-1 seier til 1-5 tap, like ustabil som økonomien i Europa. Er forferdelig dårlig borte, og tapt tre kamper ut av tre, scoret bare to mål, og sluppet inn ni mål. Må begynne å ta seg sammen på bortebane om det skal bli overlevelse.

2. Kristoffer Søviknes
Har blitt omtalt som en av de fremste kandidater til å bli toppscorer denne sesongen. Skal Søviknes jr. oppnå den tittelen må ha roe ned på sine gule kort, allerede har han nådd grensen for tre gule, og må belage seg på en kamps karantene.

3. Sindre Knutsen
Emblemtreneren var ikke tilfreds med balltempoet i sist kamp, og grunnen for manglende tempo var visst solskinn. Min påstand er at det er likt for begge lag. Ikke minst gjør det vanskeligere å spille de lange ballene, siden det blir svært å se ballen i lufta. Burde det så ikke være perfekte forhold for tempo langs bakken? Nyt Sunnmørssolen når du kan Knutsen. an han selv spilte. g, men de burde, og må, burde trene hardt den neste uken etter denne fadse

Ekstrahot - Valder fortjener ros denne runden. Fikk en dose fortjent ris fra Juve sist, men har tatt den siste treningsuka seriøst, og slått tilbake fra 1-7 tap til 5-1 seier. Det fortjener ikke annet enn ros, gratulere.