Sider

JØRGEN JUVE: RUNDENS HOT OG NOT

Norborg er på topp i 4.divisjon, på topp av rundens hot, og på bunn i rundens not. Se hvorfor her!

Hot
1. Norborg
Hardsatsende lag som har hentet et dusins spillere i vinter. Det har betalt seg. Etter en sterk seier over Hareid, førte det de oransje elektrikerne til topps. Er laget som har sluppet inn nest minst mål, samtidig som de scorer nest flest, og som gir den sterkeste målforskjellen. Norborg har forandret seg fra å være ett rent arbeidslag, til å bli ett kvalitetslag med innsats.

2. Remi Eggesbø
I følge Jørgen Juves kontakt på Emblem, ble årets Emblemmål scoret denne runden av Remi Eggesbø. En ÅVK-forsvarer klarerer et innlegg fra høyresiden, og header ballen i en god bue over mot venstre. Fra hjørnet av 16 meteren, kaster Eggesbø seg i god Rooneystil, og brassesparker ballen i motsatt kryss.

3. Stordal.nu
Ikke bare var analysene av kampene før runden god, de var pinlig øyaktig, og de kampene Stordal satset på, gikk inn. Takket være Godøy og Ørsta. Stordal var også fristet til å satse på Norborg, noe de trolig angrer på at de ikke gjorde. Godt oddset av Stordal, og er nok i solid pluss denne sesongen.

Not
1. Hareid
Har ikke vunnet en kamp siden 15.mai, tatt ett poeng de siste fire kampene, og har en formkurve som bare har gått i nedoverbakke. Sist år spilte de 3.divisjon, i år har de blitt omtalt som opprykkskandidat. Nå har de en formkurve som ett bunnlag.  

2. Stordal og Åram/Van.Kam
Ni runder er spilt, hvor mange seiere har de to klubbene til sammen? 0! De har henholdsvis spilt fire og tre uavgjorte kamper. De spilte mot hverandre den 2. serierunden, og der spilte de 4-4. To lag som er i absolutt krise, og må komme i gang, hurtig som f***!


3. Norborg.com/overgangsrykter
Hadde gravd dypt i sine detektivegenskaper for å finne ut at Skodje hadde signert Marius Rogne fra en dansk klubb. Gikk langt med å forsøke å fyre opp stemningen, siden Skodje hadde bl.a kalt Norborg for kjøpeklubb. Ville forsvare Norborgs ære ved at nevne at Skodje hadde forsøkte seg på flere spillere. Noe som Skodjebloggen offentliggjorde senere, hvilken de hadde forsøkt seg på. Ironisk nok hadde Norborg selv henvendt seg direkte til Rogne tidligere i vinter. an han selv spilte. g, men de burde, og må, burde trene hardt den neste uken etter denne fadse

Spaltist,
Jørgen Juve

3 kommentarer:

 1. Ai ai Jørgen Juve. Her var det mange feil.

  1. Norborg har ikkje færrest baklengs. Det er det Emblem som har.

  2. Detektivarbeid trengte vi ikkje å gjere. Marius møtte på ein norborgar i påska å sa då at han skulle spele for Skodje. Vi har berre ikkje valgt å offentleggjere dette før no.

  3. Norborg henvendte seg ikkje til Marius i vinter og han har heller ikkje vore diskutert i sportsleg utval som ein aktuell spelar.

  Mvh.
  norborg.com/sportsleg utval Norborg

  SvarSlett
 2. Nummer 1. skal bli rettet opp snarest.

  SvarSlett
 3. merkelig at ikke norborgs 4-1 mål mot hareid ikke kom med her, soleklart rundens NOT. så lite fair play man kan få det, ref. hareidil.fotball.no.

  SvarSlett