Sider

ROLLON: - HVER TRENING ER RENE SLEKTSSTEVNET

Supportersida rollon.info slår på stortromma med en sesongvurdering etter ti spilte kamper. Før torsdagens kamp passer det fint å ta fram vurderingen av Skodje.

Den lyder som følger:

"Skodje. Kanskje 4. divisjon største og mest gledelige overraskelse! Et lag tippet langt ned på tabellen av bedrevitere og såkalte fotballeksperter! I steden for å reke på bygda og hente/kjøpe spillere, som naboene har gjort, har Skodje hatt troa på egne unggutter og familien Hjelvik. Hver trening er reine slektsstevne med brødre, fedre, søskenbarn og svogere, og jeg tror ikke vi tar feil om vi inkluderer mødre, svigermødre og bestemødre også! Og hittil i sesongen har det vist seg at blod er tjukkere enn vann og Skodje har overraska alle med å spille jevnt med selv de beste lagene."

Hele vurderingen til Rollon.info finner dere HER:

Med dette gjenstår det bare å ønske Rollon som deltakere til slektsstevne på torsdag. Så lenge Löwensprung lover å oppføre seg er dere hjertelig velkommen til kaffebordet på vårt stamsted Kiwi Skodje til en prat etter kampslutt.

5 kommentarer:

 1. Flott beskrivelse av Skøye frå nettsida som har raljert med Emblemsbygdarane om hentelag.
  Neppe noko slektsstemne frå Rolon si side, med eit lag samanraska frå bya og omegn, og med ein trenar som fortsatt snakkar Romsdals-dialekt.
  Men herr Alexander von Løwensprung snakkar heldigvis bymaul, både høgt og tydelig.
  Heia Skøye!

  SvarSlett
 2. Er vel henta inn følk både frå Engesetdal IL, Valle IL, Ørskog IL og Ørsta IL, så heilt fritt er det vel ikkje for utlandspakk på Skøye heller. Men det hadde vel vore fare for innavl visst ikkje.

  SvarSlett
 3. Det er vel slik at Skodje har ført til at lokale lag som Engesetdal, Valle og Stette har måtte legge ned sine lag.
  Ikke holder det med å hente alle disse lagene sine spelere, i tillegg så har man tappa Ørskog for spelere og vore i Ørsta og Brattvåg på tokt. Lovde ikke Geir Ringstad at alle Ørskogspelere skulle tilbake til Ørskog til denne sesongen slik dei kunne stille lag. Møte seg selv i døra han der Geir Ring"eretterfolk"stad.

  SvarSlett
 4. Ja, fysj. Vi er fæle. Ha en fin dag videre!

  SvarSlett
 5. Watch Out!!

  Her kommer Rollon!!

  SvarSlett